💥田總FB公開轉軚復辦第25屆渣打香港馬拉松真相, 你準備好參加未?(有圖)

• 瀏覽: 10,518
  • 回覆: 30
+7
原來之前唔係因為錢而取消, 而係因為公眾健康及安全考慮! 另外,得到政府全力支持, 所以積極計劃下年舉行, 你估最終搞唔搞得成? 你準備好參加未? 😅
[第25屆渣打香港馬拉松]
積極計劃於2023年2月12日舉行
香港田徑總會過去多日來與相關部門溝通,獲得政府全力支持,積極計劃於2023年2月12日(星期日)舉行第25屆渣打香港馬拉松。
公眾健康及安全一直是大會的首要考慮,大會將嚴格遵守和執行各項防疫指引及措施,並繼續與相關部門保持緊密溝通及就疫情的最新發展作出相應準備,讓公眾、跑手及工作人員得以在健康和安全的情況下參加這項體育盛事。
大會感謝各界對渣打香港馬拉松的支持,並將盡快公佈賽事的相關安排。
https://www.youtube.com/watch?v=B9xTNL5w1HQ&feature=youtu.be

https://www.facebook.com/3283935 ... FQpmcaz9R1U11tUjuhl/

精選汽車
提示: 違規內容已被屏蔽
我嘅目標係成功報名, 同埋喺六個小時內跑完, 你有咩目標? 😃

附件

abbr_c8eb559e68f6aa60601a1a45e7868ca0.jpg(211.81 KB)

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 plasticman144 於 2022-9-21 09:34 發表
我嘅目標係成功報名, 同埋喺六個小時內跑完, 你有咩目標? 😃
連烏龜都快過你!

睇嘅人尷尬, 主角唔尷尬!

引用:
原帖由 poonhenry 於 2022-9-21 09:41 發表

連烏龜都快過你!

睇嘅人尷尬, 主角唔尷尬!
有邊種烏龜可以喺幾個鐘頭內完成一個馬拉松賽事? 你可以介紹返, 忍者龜唔計😁

引用:
原帖由 plasticman144 於 2022-9-21 09:47 發表

有邊種烏龜可以喺幾個鐘頭內完成一個馬拉松賽事? 你可以介紹返, 忍者龜唔計😁
海裡面嘅烏龜! 乜你唔知海龜 pacing 快過你咩(最高速度35公里/小時)!

引用:
原帖由 plasticman144 於 2022-9-21 09:34 發表
完成賽事都值得尊重既
如果專心跑步吾好攪咁多野
應該都可以達標啦

引用:
原帖由 beer1beer 於 2022-9-21 11:49 發表

完成賽事都值得尊重既
如果專心跑步吾好攪咁多野
應該都可以達標啦
 多謝, 如果今屆報到, 我就試下認真啲跑啦😃

政府冇撚用,向田腫跪低,我地堅持清零

引用:
原帖由 ccl80 於 2022-9-21 13:35 發表
你點知明年2月未清零?🤔

引用:
原帖由 poonhenry 於 2022-9-21 10:56 發表

海裡面嘅烏龜! 乜你唔知海龜 pacing 快過你咩(最高速度35公里/小時)!
公平啲turtle 不是tortoise 
海龜在陸上也很慢

引用:
原帖由 ccl80 於 2022-9-21 13:35 發表
你努力💪🏽清零

引用:
原帖由 poonhenry 於 2022-9-21 10:56 發表

馬拉松係喺陸地上跑嘅, 仲有人類馬拉松最快時間都要接近兩小時, 所以你亦都可以講佢快過全人類😅

引用:
原帖由 Chris.yukman 於 2022-9-21 23:23 發表

公平啲turtle 不是tortoise 
海龜在陸上也很慢
哈哈哈, 閣下唔係唔知樓主(鄧X文)以住在渣馬犯下啲劣行呀?

對住啲有問題的人當然唔可以用正常嘅方式去回應啦.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]