• 瀏覽: 39,199
  • 回覆: 195
+3
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 kim168 於 2022-9-21 13:33 發表

係女士,告你性別歧視㗎
港男着得仲少,佢唔為男士發聲?

引用:
原帖由 kim168 於 2022-9-21 12:42 發表
余女士仲有冇資格做監警會委員
D差人太乖了, 無警比佢監, 去監TVB?
睇下肥美人D相先啦, 一條毛巾包住喎

或許未來既香港小姐要由監警會舉辦 ?

引用:
原帖由 食神係我 於 2022-9-21 12:38 發表
監警會委員余黎青萍,9月21日在會議時,突然將矛頭指向TVB的香港小姐比賽,指泳裝環節:「個個少布到不得了!」余黎青萍說:「答問題使唔使要喺冷氣房裏面,對住曾志偉嗰啲咁樣,瞪大眼望到實,點解要着三點式答問題呢?我真係唔明。」

咁多年嚟港姐都係咁㗎啦,泳裝係其中一個環節唔係唯一一個環節喎,咁都有得講?
仲要指名話係曾志偉嗰啲咁樣,係咪針對緊個人如果港姐泳裝環節唔係對住曾志 ...
如果係任達華睇呢

引用:
原帖由 kim168 於 2022-9-21 12:45 發表

上年曾志偉都冇做司儀
今屆係咪佢呀?

引用:
原帖由 33Chris 於 2022-9-21 13:00 發表
原來監警會嘅會議就係傾埋啲啲九唔搭八嘅話題?咁應該解散。
原本傾緊虐兒案同埋性暴力案,講講吓唔知做咩講港姐

引用:
原帖由 綠色隊長98 於 2022-9-21 13:07 發表

劉家傑年代已經開始、依家批評、奇怪
証明左膠、女權越來越惡。

志偉哥依家係總經理。如果TVB攪大佢,告誹謗並索償應該有贏面。因為可以話誹謗上市公司高層引致股價波動。

余黎青萍著泳衣無人睇, 先有咁既說話。

香港小姐選左幾十年依家先黎吠

引用:
原帖由 食神係我 於 2022-9-21 12:38 發表
監警會委員余黎青萍,9月21日在會議時,突然將矛頭指向TVB的香港小姐比賽,指泳裝環節:「個個少布到不得了!」余黎青萍說:「答問題使唔使要喺冷氣房裏面,對住曾志偉嗰啲咁樣,瞪大眼望到實,點解要着三點式答問題呢?我真係唔明。」

咁多年嚟港姐都係咁㗎啦,泳裝係其中一個環節唔係唯一一個環節喎,咁都有得講?
仲要指名話係曾志偉嗰啲咁樣,係咪針對緊個人如果港姐泳裝環節唔係對住曾志 ...
點解要為一個美白牙醫老婆唔做?

引用:
原帖由 快思飛 於 2022-9-21 13:02 發表
港姐搞咗幾十年,突然間今年決賽前有前高官踩港姐兼TVB高層,件事唔簡單,之前有藝人扮菲傭事件,之後通靈之王節目俾宗教團體投訴,加今次港姐事件,明顯有班人夾埋嚟有組織哋針對唱衰TVB,想做TVB世界!
擺到明啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]