• 瀏覽: 38,648
  • 回覆: 195
+3
引用:
原帖由 lctj9 於 2022-9-21 14:04 發表
81歲老人家仍然接受唔到有咁多年歷史嘅泳衣環節
依家先嚟接受唔到?
佢老公睇左幾多年

引用:
原帖由 Ah_luk 於 2022-9-21 14:59 發表

港男着得仲少,佢唔為男士發聲?
港男仲有濕身環節,伍姑娘睇到流口水

引用:
原帖由 grandsing 於 2022-9-21 15:14 發表

如果係任達華睇呢
大叫識貨

強烈勸喻無綫向平機會投訴,點解女人唔可以著比堅尼答問題?

引用:
原帖由 食神係我 於 2022-9-21 12:38 發表
監警會委員余黎青萍,9月21日在會議時,突然將矛頭指向TVB的香港小姐比賽,指泳裝環節:「個個少布到不得了!」余黎青萍說:「答問題使唔使要喺冷氣房裏面,對住曾志偉嗰啲咁樣,瞪大眼望到實,點解要着三點式答問題呢?我真係唔明。」

咁多年嚟港姐都係咁㗎啦,泳裝係其中一個環節唔係唯一一個環節喎,咁都有得講?
仲要指名話係曾志偉嗰啲咁樣,係咪針對緊個人如果港姐泳裝環節唔係對住曾志 ...
監警會個女人都多9魚,世界上所有選美問答環節都係著泳裝呀啦

引用:
監警會委員余黎青萍,9月21日在會議時,突然將矛頭指向TVB的香港小姐比賽,指泳裝環節:「個個少布到不得了!」余黎青萍說:「答問題使唔使要喺冷氣房裏面,對住曾志偉嗰啲咁樣,瞪大眼望到實,點解要着三點式答問題呢?我真係唔明。」

咁多年嚟港姐都係咁㗎啦,泳裝係其中一個環節唔係唯一一個環節喎,咁都有得講?
仲要指名話係曾志偉嗰啲咁樣,係咪針對緊個人如果港姐泳裝環節唔係對住曾志 ...
係未道德重整會會議?
我認為應該禁止女士穿瑜伽衭,絕不允許賣弄身材。

引用:
原帖由 suzume 於 2022-9-21 15:59 發表

港男仲有濕身環節,伍姑娘睇到流口水
呢個多9余,唔講以為佢係阿伯

全香港人睇得,志偉唔睇🉐

引用:

女權主意者即係精神病患者,人地自願著泳衣上台答問題,關你西事咩?

我只知樣貌,身材,內涵,修養,才華先叫選美,如果「愚泥女士」你這番說話,選美節目搵鬼睇

老西殼

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
隔離台宣傳搞基添啦

係人都知矮仔D歷史,食唔到都要抽下水,余黎唔須要明言呀.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]