• 瀏覽: 10,209
  • 回覆: 17
  • 追帖: 1
睇返紀錄 拜仁都製造幾多慘案

不如問邊隊歐聯慘案最多

真係睇見都辛苦

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2022-9-21 19:45 發表
不如問邊隊歐聯慘案最多
費時啦 已經有個幻想緊

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2022-9-21 19:45 發表
不如問邊隊歐聯慘案最多
兩睇啦
北京電視機同星光熠熠耀巴黎算不算歐聯最大慘案?

多極應該唔夠高普勁…..

引用:
原帖由 BigBucket 於 2022-9-22 02:53 發表
多極應該唔夠高普勁…..
高普在歐聯有幾勁呀?  拜仁炒過巴塞兩回合7:0, 單回合8:2, 兩次兩回合阿仙奴10:2, 兩回合炒熱刺10:3, 兩回合炒車路士7:1, 仲有大炒賓菲加, 士砵亭, 薩爾斯堡紅牛, 薩克達等都唔記得比數有幾大, 高普帶既利物浦幾時製造過呢D大炒呀?  吹水唔抹咀, 盲捧利物浦都唔好鳩噏啦.

引用:
原帖由 Dialanwok 於 2022-9-22 04:39 發表

高普在歐聯有幾勁呀?  拜仁炒過巴塞兩回合7:0, 單回合8:2, 兩次兩回合阿仙奴10:2, 兩回合炒熱刺10:3, 兩回合炒車路士7:1, 仲有大炒賓菲加, 士砵亭, 薩爾斯堡紅牛, 薩克達等都唔記得比數有幾大, 高普帶既利物浦幾時製造過呢D大炒呀?  吹水唔抹咀, 盲捧利物浦都唔好鳩噏啦.
勁在炒人領隊

引用:
原帖由 Dialanwok 於 2022-9-22 04:39 發表

你講緊既係一枝拜仁,仲要不同時代不同人帶領下制造出來累積既感覺

至於樓上話高普,係講佢多蒙特發威個兩年開始既感覺,連帶係利記呢幾年既高峰,都係高普一條友自己制造

係高普只得1次冠軍同埋2次亞軍,再加一堆4強之類

但對比拜仁近十年,數代拜仁領隊加加埋埋,其實亦唔失禮

不過其實主要係多特時期多d, 例如炒皇馬

引用:
原帖由 Car-lover^^ 於 2022-9-22 09:10 發表

你講緊既係一枝拜仁,仲要不同時代不同人帶領下制造出來累積既感覺

至於樓上話高普,係講佢多蒙特發威個兩年開始既感覺,連帶係利記呢幾年既高峰,都係高普一條友自己制造

係高普只得1次冠軍同埋2次亞軍,再加一堆4強之類

但對比拜仁近十五年數代領隊加埋,其實亦唔失禮
人地樓主開帖主題係講哪支球隊在歐聯製造最多大比數戰績, 你地就講領隊教練, 況且高普亦不是歐聯史上成績最佳, 九唔搭八, 捧利物浦及高普都唔好亂噏一通啦.

引用:
原帖由 Dialanwok 於 2022-9-22 09:14 發表

人地樓主開帖主題係講哪支球隊在歐聯製造最多大比數戰績, 你地就講領隊教練, 況且高普亦不是歐聯史上成績最佳, 九唔搭八, 捧利物浦及高普都唔好亂噏一通啦.
咁又係,淨數球隊,拜仁係最多慘案制造

但個人覺得同佢聯賽特別輕鬆,全年只有34場加休冬,所以拜仁特別能夠養精蓄銳,尤其係係下半季特別體現到。加上聯賽冇壓力獨大,特別有能力係歐聯淘汰賽做成慘案,好多客觀因素做成

私家雞巴塞都比拜仁玩殘啦 
連自吹果件都比人玩到敗走埋

引用:
原帖由 Car-lover^^ 於 2022-9-22 09:19 發表

但個人覺得同佢聯賽特別輕鬆,全年只有34場加休冬,所以拜仁特別能夠養精蓄銳,尤其係係下半季特別體現到。加上聯賽冇壓力獨大,特別有能力係歐聯淘汰賽做成慘案,好多客觀因素做成
今季聯賽有壓力啊 連續幾場不勝

引用:
原帖由 天生夜筍盤 於 2022-9-23 08:32 發表

今季聯賽有壓力啊 連續幾場不勝
今季幾個聯賽d地上最強既擂臺腳一係年老一係走左, 搞到睇波無晒d風捲殘樓刺激感

引用:
原帖由 Car-lover^^ 於 2022-9-22 09:19 發表

主要係對手廢先會一場輸8球咁樣衰

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]