• 瀏覽: 9,725
  • 回覆: 52
  • 追帖: 1
+3
肚餓元朗搵宵夜,落咗K66巴士過對面馬路見有點心賣,即管試吓(堂食剛剛關)。想起蛋蛋於是買孖寶,然後旁邊七仔買特價飲品,之後附近公園坐低吃。

雞扎竟然無芋頭,有雞/冬菇/類似午餐肉(唔識點講)/豬皮(無理由係魚肚?),掂喎

牛肉裏面有綠色嘅(應該係蔥掛)同馬蹄,喼汁另上好有心

平時少食呢兩款,經驗比較淺,唔識點講。佢仲有鳳爪排骨飯,第二日可以再去試吓。

@🥚蛋蛋🥚

山路越崎嶇,行情就越精彩......人生也恍惚如是!
最好飲的周打蜆湯在波士頓的威斯汀酒店啊!
c兄.宵夜買左幾錢.                                                                                                                            豐富又滿足

引用:
原帖由 onq 於 2022-9-22 00:32 發表
c兄.宵夜買左幾錢.                                                                                                                            豐富又滿足
兩籠點心三十幾

引用:
原帖由 clamchowder 於 2022-9-22 00:13 發表
肚餓元朗搵宵夜,落咗K66巴士過對面馬路見有點心賣,即管試吓(堂食剛剛關)。想起蛋蛋於是買孖寶,然後旁邊七仔買特價飲品,之後附近公園坐低吃。

雞扎竟然無芋頭,有雞/冬菇/類似午 ...
跟蛋哥食野一定冇死錯人

引用:
原帖由 clamchowder 於 2022-9-22 00:13 發表

元朗好多美食啊!

抵食啦

引用:
原帖由 clamchowder 於 22-9-2022 00:13 發表

呢隻啤有水果味

引用:
原帖由 7月後的花花 於 2022-9-22 06:20 發表

跟蛋哥食野一定冇死錯人
蛋哥仲未帶我去食好嘢

@🥚蛋蛋🥚

引用:
原帖由 clamchowder 於 22-9-2022 09:51 發表

蛋哥仲未帶我去食好嘢

@🥚蛋蛋🥚
?你都未答我邊日有胸

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2022-9-22 06:47 發表

元朗好多美食啊!
住元朗先至得,我九龍入去要十幾蚊車錢一程

引用:
原帖由 dtw 於 2022-9-22 07:25 發表
抵食啦
算係

引用:
原帖由 🥚蛋蛋🥚 於 2022-9-22 07:45 發表

呢隻啤有水果味
無研究,但唔苦澀

引用:
原帖由 🥚蛋蛋🥚 於 2022-9-22 09:52 發表

?你都未答我邊日有胸
夜晚定中午定下午茶

引用:
原帖由 clamchowder 於 22-9-2022 09:55 發表

夜晚定中午定下午茶
中午

引用:
原帖由 🥚蛋蛋🥚 於 2022-9-22 09:55 發表

中午
星期六,食完可以去行山

主題標籤 #宵夜 #點心
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]