• 瀏覽: 24,966
  • 回覆: 185
  • 追帖: 1
+22
唔靚仔,個樣又老,死都要痴埋chantel 同gigi度沾人氣,父女戀咩,tvb marketing 炒晒佢啦
好地地有隊after class 唔用,係咁要逆民意捧仔

係啲廣告客(老闆娘)鍾意,佢有嗰闊太Fans

引用:
原帖由 airhei 於 2022-9-22 02:58 發表
唔靚仔,個樣又老,死都要痴埋chantel 同gigi度沾人氣,父女戀咩,tvb marketing 炒晒佢啦
好地地有隊after class 唔用,係咁要逆民意捧仔
捧仔無問題,唔好夾硬嚟就得,市場上有男有女

誰是Aska ?

聲夢1得佢同hugo係靚仔,hugo仲讀緊書。
聲夢1要出一男一女拍嘢時,正常都係搵佢。係唔明點解連歌都比哂佢唱?Aska唱歌真係有好大改進空間

捧仔冇問題, 但捧咗成年都係得個吉就停吓啦.  乜都係佢幾令人反感.

Aska 形像健康 有學識 又識作曲 高大英俊 又識煮野食 形像正面 唔知幾多女Fans 包括上屆港姐

引用:
原帖由 fbd97ecc2705a1 於 2022-9-22 09:11 發表
捧仔冇問題, 但捧咗成年都係得個吉就停吓啦.  乜都係佢幾令人反感.
簽咗約捧佢好正常啫

佢啲音樂造詣都幾高,tvb 都叫佢作咗幾隻歌都出咗唔錯

引用:
原帖由 tracylovesmingy 於 2022-9-22 07:36 發表

捧仔無問題,唔好夾硬嚟就得,市場上有男有女
8妖女 最大果個阿媽都39啦

缺乏一點個性。

若果以唱歌計, archie係最好, 可惜比較黑仔, 北上拍果套大陸劇因主角出問題相信應該放了入雪櫃

乜水

引用:
原帖由 raywing86 於 2022-9-22 11:57 發表
乜水
靚仔
https://m.youtube.com/watch?v=gY2an4vsWX0

引用:
原帖由 fbd97ecc2705a1 於 2022-9-22 09:11 發表
捧左一排都攪唔惦,最近夾硬要黐住chantel 同gigi

主題標籤 #姚焯菲
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]