• 瀏覽: 6,425
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
佢嗰間皇帝帽裝修公司, 有冇版友幫襯過.? 
見佢某啲單位三, 四百幾呎,     平平實實,  (一定唔係豪裝㗎啦 )做埋入場櫃同埋床     全爆裝修都係30零萬,     睇落都ok喎. 

另外見佢執手爛尾嗰啲project,    之前爛尾嗰啲師傅,   真係點搞㗎?   完全唔合格,    亂q咁黎!

引用:
原帖由 ft907 於 2022-9-22 09:34 發表
見佢某啲單位三, 四百幾呎,     平平實實,  (一定唔係豪裝㗎啦 )做埋入場櫃同埋床     全爆裝修都係30零萬,     睇落都ok喎. 

另外見佢執手爛尾嗰啲project,    之前爛尾嗰啲師傅,   真係點搞㗎?   完全唔合格,    亂q咁黎!
睇標題以為你講緊..............家居大夫,漏水大屍嗰位  黃獅虎

引用:
原帖由 ft907 於 2022-9-22 09:34 發表

講緊邊個呀?

引用:
原帖由 boss.tseung 於 22/9/2022 11:47 發表

睇標題以為你講緊..............家居大夫,漏水大屍嗰位  黃獅虎
梗係唔係嗰個啦      你上網打皇冠廚櫃  就知係邊個

引用:
原帖由 無盡紫色的湯圓 於 22/9/2022 13:06 發表

講緊邊個呀?
上網打  皇冠廚櫃

引用:
原帖由 ft907 於 2022-9-22 13:51 發表

梗係唔係嗰個啦      你上網打皇冠廚櫃  就知係邊個
即係踢爆神棍嗰個?

引用:
原帖由 ft907 於 2022-9-22 13:51 發表

上網打  皇冠廚櫃
睇左啦,影靚唔知堅唔堅實地方

引用:
原帖由 無盡紫色的湯圓 於 2022-9-22 17:32 發表

睇左啦,影靚唔知堅唔堅實地方
齋睇片好難評價

真係好老土haha,一分錢一分貨

引用:
原帖由 boss.tseung 於 2022-9-23 11:28 發表

齋睇片好難評價
我睇網站嘅相,無去佢嘅YouTube 睇,所以我話影得靚,唔知堅唔堅實地方

我睇過黃師傅嘅utube, 老實講雖然會比較老土設計,同埋黃師傅應該唔會咁容易接受客戶意見,如果你本身有概念比佢做就問題不大,如果你信佢的話,你就唔可以話呢樣話嗰樣,真係兩睇,但佢應該就唔會爛尾失蹤嗰種。

引用:
原帖由 walry0 於 23/9/2022 15:17 發表
真係好老土haha,一分錢一分貨
老唔老土
就真係好見仁見智啦, 百貨應百客,
可能佢唔係你杯茶
我覺得平平實實ok.
例如我老婆,
如果裝修  堅持唔肯要有燈槽

引用:
原帖由 twr3640 於 23/9/2022 21:20 發表
我睇過黃師傅嘅utube, 老實講雖然會比較老土設計,同埋黃師傅應該唔會咁容易接受客戶意見,如果你本身有概念比佢做就問題不大,如果你信佢的話,你就唔可以話呢樣話嗰樣,真係兩睇,但佢應該就唔會爛尾失蹤嗰種。
你見佢都係做公屋多
所以都係走平實路線

唔係搞豪宅嗰種

所以.  唔會是某啲人杯茶  ,  百貨應百客   我自己睇落就覺得ok, 最緊要唔好爛尾, 漏水,   做到鬼五馬六   
所以下次裝修都會考慮搵佢先

合格以上,不過就似老實平貨。

引用:
原帖由 ft907 於 2022-9-26 09:17 發表

你見佢都係做公屋多
所以都係走平實路線

唔係搞豪宅嗰種

所以.  唔會是某啲人杯茶  ,  百貨應百客   我自己睇落就覺得ok, 最緊要唔好爛尾, 漏水,   做到鬼五馬六   
所以下次裝修都會考慮搵佢先
師兄到時記得直播

我最欣賞佢地實用o既風格。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]