• 瀏覽: 3,612
  • 回覆: 14
睇咗兩集真係好悶,但 Rogue One 係好好睇,個故仔寫得好好
呢套Andor 諗住會好好睇,點知悶到出汁

仲諗住睇,可以慳番啲時間......

頭兩集真係

好悶, 睇返俠盜一號好過 

有幾多集?

第一,二集睇到訓著,主角行行企企,唔知做咩嘢。同Mandorian,  Boba Fatt,  Obi wan,  差天共地。最垃圾的星戰電視系列。唔知有無心機睇落去

Mandorian和Boba Fatt起碼有打鬥場面, 有娛樂性

引用:
原帖由 冗員七號 於 2022-9-22 18:36 發表
好悶, 睇返俠盜一號好過 
真,rogue one 上咗神枱,但呢套就爛咗

引用:
原帖由 wongchai64 於 2022-9-23 08:37 發表
第一,二集睇到訓著,主角行行企企,唔知做咩嘢。同Mandorian,  Boba Fatt,  Obi wan,  差天共地。最垃圾的星戰電視系列。唔知有無心機睇落去
同mandorian 無得比啦

引用:
原帖由 冗員七號 於 2022-9-23 09:36 發表
Mandorian和Boba Fatt起碼有打鬥場面, 有娛樂性
頭兩集打都無打,仲稱得上Star war 咩?

引用:
原帖由 lctj9 於 2022-9-22 19:57 發表
有幾多集?
第一季總共十二集,第二季又十二集。

引用:
原帖由 韓風肥肥富豪 於 2022-9-23 14:22 發表

真,rogue one 上咗神枱,但呢套就爛咗
老鼠園拍的影視,只有 rogue one 才算得上係星戰,其它全部垃圾。

引用:
原帖由 tinlunlau 於 2022-9-24 02:54 發表

第一季總共十二集,第二季又十二集。
有兩季?

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2022-9-24 22:29 發表

老鼠園拍的影視,只有 rogue one 才算得上係星戰,其它全部垃圾。
又真

迪迪尼嘅劇集
講真係弱好多
製作費又話幾高幾高
但劇本唔得、節奏又慢
劇集真係劇集咁嘅質素
相反 Netflix 同 HBO 拍嘅劇就電影感強好多

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]