• 瀏覽: 43,459
  • 回覆: 251
  • 追帖: 3
+10
著泳衣好似係香港小姐嘅傳統,但被人話太少布太色情

萬一如果以後真係唔準著三點式泳衣,大家覺得可以著啲咩呢?

我覺得近年好似好興瑜伽褲,又多布,瑜伽褲畀人嘅感覺都好健康做運動。再唔係潛水衣都好似係一個幾好嘅選擇,包到全身實晒

貼身嘅衫好似更加突顯身材 又夠晒多布,邊個仲敢話色情!

大家仲有冇咩建議

如果我忘記了你的笑容.............
引用:
原帖由 牛良仔 於 2022-9-22 11:38 發表
著泳衣好似係香港小姐嘅傳統,但被人話太少布太色情

萬一如果以後真係唔準著三點式泳衣,大家覺得可以著啲咩呢?

我覺得近年好似好興瑜伽褲,又多布,瑜伽褲畀人嘅感覺都好健康做運動。再唔係潛水衣都好似係一個幾好嘅選擇,包到全身實晒

貼身嘅衫好似更加突顯身材 又夠晒多布,邊個仲敢話色情!

大家仲有冇咩建議
變冬季fashion show啦,全部著大褸就啱

港姐唔睇呢啲?咁仲有咩好睇?

瑜伽褲加運動內衣好似仲正過泳衣

引用:
原帖由 入廁所禁緊急制 於 2022-9-22 11:56 發表

fashion show 都可以真空凸點啦

人靚著咩都靚,搵返啲靚女返嚟先講啦

首先一樣野: "以後冇得著三點式泳衣"至少呢一刻係唔會發生, 著三點式依家係犯法咩? 你會唔會將個老女人吠兩句就太當係一回事

如果選返港男 都要規定唔可以著泳褲先公平

引用:
原帖由 入廁所禁緊急制 於 2022-9-22 11:56 發表

咁要唔要延期搞 9 月著大褸睇到我都熱

引用:
原帖由 一路順路 於 2022-9-22 11:58 發表
港姐唔睇呢啲?咁仲有咩好睇?
冇左泳衣我真係會熄電視

引用:
原帖由 老佛爺爺 於 2022-9-22 11:58 發表
瑜伽褲加運動內衣好似仲正過泳衣
貼身衫先顯身材,冇波嘅可以拜拜

引用:
原帖由 娃娃舜 於 2022-9-22 11:59 發表
人靚著咩都靚,搵返啲靚女返嚟先講啦
今屆有冇邊個靚

引用:
原帖由 牛熊分界線 於 2022-9-22 12:00 發表
首先一樣野: "以後冇得著三點式泳衣"至少呢一刻係唔會發生, 著三點式依家係犯法咩? 你會唔會將個老女人吠兩句就太當係一回事
所以咪話萬一如果

引用:
原帖由 牛良仔 於 2022-9-22 12:02 發表

貼身衫先顯身材,冇波嘅可以拜拜
好似仲好過三點式咁!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]