• 瀏覽: 23,136
  • 回覆: 120
+3
引用:
原帖由 Pok001 於 2022-9-22 18:47 發表
首先坦克係打傳控逼搶,迪基亞應該要賣啦,腳下功夫唔得,如果換個有腳法既門將由後防開始組織等於打多個中堅,迪基亞話晒都係西班牙著名球星,可以用佢換皇馬既古圖爾斯
中堅方面,麥佳亞同連迪洛夫係英格蘭同瑞典必然國腳,相信世界盃後身價會上升,應該趁機賣走,另外菲爾鍾斯都應該賣走
中場方面,般奴,費特都唔得,應該用佢地換甘美治或卡馬雲加,另外應該買迪莊
前鋒方面應該賣走格連活,簽入雲尼素斯同洛迪高或華 ...
10英救呂布?!

首先坦克係打傳控逼搶......?

我只見到坦克只係打防反戰術, 龜縮等快速反擊, 所以福仔同般奴係首選....
識打陣地戰圍攻對手既話, CR7先發揮到...可惜已經冇機會

同當年蘇B一樣防反...當年打防反, 身為豪門玩龜縮一黎唔好睇, 二黎防反永遠都拎唔到冠軍...所以先炒9蘇B....

引用:
原帖由 Pok001 於 2022-9-22 19:11 發表

今年曼聯好大機會後上奪冠
"好大"啫係幾大呀? 六成七成定九成九呀? 另外冠軍係指英超、歐霸、定足總盃聯賽盃呢D盃仔呀?

引用:
原帖由 Pok001 於 2022-9-22 19:27 發表

英超,歐霸,足總盃,聯賽盃由曼聯贏,做四冠王
歐冠由曼城贏
利就贏社區盾仔
啊! 啫係今季曼聯做硬四冠王啦!學你話齋:亞軍無Q用、對下更加係廢嘅無人記得㗎喎! 一齊睇曼聯今季可以走到幾遠?

引用:
原帖由 Pok001 於 2022-9-22 19:27 發表

歐冠由曼城贏
利就贏社區盾仔

如果英超,歐霸,足總盃,聯賽盃是旦一樣攞到第二當你贏,機會只有2個,就係冇機會同機會渺茫!

買一個韋比咪得囉

引用:

歐冠由曼城贏
利就贏社區盾仔
強項最佳草皮獎呢..

引用:
原帖由 Pok001 於 2022-9-22 19:11 發表

今年曼聯好大機會後上奪冠
咁有冇book 定巴士做勝利巡遊先..

分析獨到 

引用:
原帖由 Pok001 於 2022-9-22 18:47 發表
首先坦克係打傳控逼搶,迪基亞應該要賣啦,腳下功夫唔得,如果換個有腳法既門將由後防開始組織等於打多個中堅,迪基亞話晒都係西班牙著名球星,可以用佢換皇馬既古圖爾斯
中堅方面,麥佳亞同連迪洛夫係英格蘭同瑞典必然國腳,相信世界盃後身價會上升,應該趁機賣走,另外菲爾鍾斯都應該賣走
中場方面,般奴,費特都唔得,應該用佢地換甘美治或卡馬雲加,另外應該買迪莊
等你儲夠錢入主曼聯先啦

仲講?快D去book space x 去火星慶祝喇!

引用:
換哂成隊咁濟,重要留戀十年前老嘢前鋒😵現在暫時OK啦,再換護級

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]