• 瀏覽: 5,381
  • 回覆: 30
  • 追帖: 2
+9
高煲汪明攪到鄉講熱過火爐.行山板班前背都避暑行山板好清靜.唔覺意行過飲食板見班行山前背GK師父、周打哥、旦哥好多飲飽食醉舖屎好熱鬧小背又趁下墟

最近熱搜榜前列都係兩餸飯.連東張西望都揾女神去幫手炒作.近月連中環CBD都被攻入.西裝男OL列日下大排長龍買兩餸飯.好嘅方面睇.大家告別魚次撈飯再度腳生踏.有機會已尋底.中國人嘅丕極泰來鬼佬鬼黎明前的 pitch black.

飲左幾杯講多左今日竟然遇上一百蚊兩條鵝頭頸.唔係化.全世界都講通脹.事頭婆果邊誇張到超市要鎖起d貨打工仔一日只食一餐.反之鄉講係福地.兩餸飯已到貼地價.鵝頭頸五折找數正所謂有食唔食罪大惡極.即同亞姐大大聲屙打兩條行街唔該返屋企開行冷氣食足三粒鐘有骨落地.連埋今日759入貨全部燒廢券埋單.做人簡簡單單就是大滿福

食飽就訓呼 lulu

K師長都轉埋飲食版

日日香,我到依家都仲未去試,佢都幾貴吓

引用:
原帖由 kwma 於 23-9-2022 00:32 發表
高煲汪明攪到鄉講熱過火爐.行山板班前背都避暑行山板好清靜.唔覺意行過飲食板見班行山前背GK師父、周打哥、旦哥好多飲飽食醉舖屎好熱鬧小背又趁下墟

最近熱搜榜前列都係兩餸飯.連東張西望都揾女神去幫手炒作.近月連中環CBD都被攻入.西裝男OL列日下大排長龍買兩餸飯.好嘅方面睇.大家告別魚次撈飯再度腳生踏.有機會已尋底.中國人嘅丕極泰來鬼佬鬼黎明前的 pitch ...
食完D骨攞去煲湯?

引用:
原帖由 kwma 於 2022-9-23 00:32 發表

最近熱搜榜前列都係兩餸飯.連東張西望都揾女神去幫手炒作.近月連中環CBD都被攻入.西裝男OL列日下大排長龍買兩餸飯.好嘅方面睇.大家告別魚次撈飯再度腳生踏.有機會已尋底.中國人嘅丕極泰來鬼佬鬼黎明前的 pitch ...
食咗3粒鐘
食完去訓

很肯定你老哥有美相伴啦呢餐仲唔標地浮

鵝頸餸酒,爽

yummy

引用:
原帖由 clamchowder 於 2022-9-23 01:07 發表
K師長都轉埋飲食版

日日香,我到依家都仲未去試,佢都幾貴吓
睇品周打哥、呢個都係跟各大師父學野第一次食日日香係淘大、果次行過新開張有凸價就斬條鵝頭頸上日落脊嘆喇弗琴晚行過爛鬼坊見佢又超凸價當然唔會錯過、亦都要多謝燒廢券遲下天涼可以係西高西崖嘆鵝頭喇弗睇旦旦

引用:
原帖由 🥚蛋蛋🥚 於 2022-9-23 01:57 發表

食完D骨攞去煲湯?
旦哥咁好建議小背寫低先、下次買條免斬返屋企兩食鵝絲炒麵、鵝頸骨煲粥

引用:
原帖由 番鹼水煲通粉 於 2022-9-23 08:32 發表

食咗3粒鐘
食完去訓

很肯定你老哥有美相伴啦呢餐仲唔標地浮
多謝師亨提醒、食鵝頸食得乾淨要口、脷、牙好好配合、現代人食開快餐呢部份肌肉比較弱、所以要食三粒鍾、另外食得太飽訓覺都幾傷身尤其胃酸倒流

引用:
原帖由 dtw 於 2022-9-23 08:36 發表
鵝頸餸酒,爽
多謝師亨支持

引用:
原帖由 chargeurs 於 2022-9-23 09:43 發表
yummy
多謝師亨支持

引用:
原帖由 kwma 於 2022-9-23 00:32 發表

滿足了滿足了!

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2022-9-23 11:56 發表

滿足了滿足了!
多謝宅勒直支持

引用:
原帖由 kwma 於 2022-9-23 12:07 發表

多謝宅勒直支持
呵唧!

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2022-9-23 12:12 發表

呵唧!
若然鵝肝鵝腸有凸價就好喇

宅勒直可以去捧下家己冷場

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]