• 瀏覽: 103,701
  • 回覆: 147
  • 追帖: 1
+16
提示: 違規內容已被屏蔽
等機票價回復正常價位,先考慮出國旅遊.  

引用:
原帖由 小心過馬路 於 2022-9-23 10:12 發表
可唔可以日本同韓國連住玩呢? 一不離二
當然可以啦!買多程機票啫。

引用:
原帖由 一家團聚 於 2022-9-23 10:20 發表
Peach 唔知乜嘢價位呢
未有機

引用:
原帖由 豪過你 於 2022-9-23 14:36 發表

歷史係要銘記在心 渡下假就放鬆d啦 唔好當佢係祖先就得
唔係唔想近返祖國,只係佢D防疫政策太勁,隨時坐多一個月。

引用:
原帖由 LG02 於 2022-9-23 16:07 發表

未有機
我search 到12月虎航有機去大阪,價錢唔貴,大約等於港幣3千幾。一於Book定機票先。

引用:
原帖由 一家團聚 於 2022-9-23 16:17 發表

我search 到12月虎航有機去大阪,價錢唔貴,大約等於港幣3千幾。一於Book定機票先。
我今朝睇都仲冇,tiger 未坐過。

引用:
原帖由 kingson12 於 2022-9-23 13:58 發表

asia miles有分就到期,上星期2萬分book定兩張暑期機票, 仲有直航靚時間,而家無哂最底價2萬分了。

10月11日 日本放寬,而家10中至11月仲有2萬分來回靚時間, ...

快到呢,一個鐘前10月11月仲有2萬換東京來回,一宣佈放寬就冇晒,唔知國泰仲有冇機位放出嚟俾大家搶😅

點止機票呀 睇埋啲酒店先啦 仲得人驚呀 

引用:
原帖由 Versailles 於 2022-9-23 16:36 發表
點止機票呀 睇埋啲酒店先啦 仲得人驚呀 
agoda 10月中,新宿sunroute/ Prince 等連稅都係hk $6××/晚,好平喎,你邊到訂??

其實喺航空公司收返你以為慳咗嗰啲隔離酒店錢囉😂

快速檢測包在日本是否周圍都有得買?
自己帶驚未必過到海關。

引用:
原帖由 Island-Man 於 2022-9-23 16:52 發表
快速檢測包在日本是否周圍都有得買?
自己帶驚未必過到海關。
日本通街藥妝店唔會冇, 檢測包全球用緊,唔會過唔到海關。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]