• 瀏覽: 74,441
  • 回覆: 139
  • 追帖: 2
+16
引用:
原帖由 Jacktar 於 2022-9-23 13:12 發表

師兄太有先見之明,我一直都唔敢出手,要等港日兩邊落實出入境政策,再要度埋假期先敢咋!
以前唔計其他國家,一年去3-6次日本,有時手上買定兩三套機票😅⋯⋯Book定哂可cancel的🏨

東京🏨好抵,但大阪🏨好full 好貴,我🈯🎄&新年

引用:
原帖由 小心過馬路 於 2022-9-23 07:50 發表
一來一回要兩萬九?

引用:
原帖由 siuroy123 於 2022-9-23 13:26 發表

一來一回要兩萬九?
自己上網睇下啦

提示: 違規內容已被屏蔽

asia miles有分就到期,上星期2萬分book定兩張暑期機票, 仲有直航靚時間,而家無哂最底價2萬分了。

10月11日 日本放寬,而家10中至11月仲有2萬分來回靚時間,有asiamiles 想早啲去又平就要快啦

我覺日本岩食同岩玩,治安都算好。唔關崇日事。

NH加左班機一星期有4班

引用:
原帖由 lctj9 於 2022-9-23 14:09 發表

只有台灣人同部份香港人特別崇拜日本
歷史係要銘記在心 渡下假就放鬆d啦 唔好當佢係祖先就得

剛剛國泰出左消息
-----------------------

【真・TGIF!日本宣佈10月11日恢復免簽證自由行!】
有什麼比Happy Friday更值得高興?就是同時有Happy Fly-day!日本首相昨晚公布自10月11日起,日本恢復免簽證自由行,同時取消入境人數限制。終於可以重見天「日」了!
3⋯2⋯1⋯讓我們以一系列好消息,倒數迎接這個Happy Fly-day!
第三個日本復飛航點今日稍後公布, 密切留意!
10月起,兩個日本航點將加密班次,提供43班機飛往東京成田國際機場,以及50班機飛往大阪,讓你即刻出發!
11月起,飛往羽田機場班次,將回復至每日一班!
立即預訂機票,計劃你的日本之旅:https://bit.ly/3dwlAMA
所有旅遊限制一覽:https://bit.ly/3SncC2Q
#國泰 #志在飛躍 #密切留意

引用:
原帖由 小心過馬路 於 2022-9-23 07:50 發表
開天殺價!!遊日不急於一時,一於明年再算

當求過于供時,就系咁架啦 

香港人好多大假,如果平返少少 
星期六日都願~ 

引用:
原帖由 lctj9 於 2022-9-23 14:09 發表

只有台灣人同部份香港人特別崇拜日本
崇乜拜,裝香咩?
野啱食,4個鍾頭機夾啱時間可以睇到櫻花,紅葉,雪,邊度有?
鄉下地方仲犀利週圍都乾淨.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]