• 瀏覽: 100,266
  • 回覆: 147
  • 追帖: 2
+16
引用:
原帖由 小心過馬路 於 2022-9-23 07:50 發表
要搭都唔搭國泰啦
要搭
搭日本航空啦

引用:
原帖由 aiiijima 於 2022-9-23 18:42 發表
我經歷點解剛剛相反既。
之前check NH機位,去程有位,回程waitlist,落咗2個booking。
頭先公佈完消息,前後2個booking都confirm咗。
加下頭痕緊,發現原來無咩著數,行李除了多一件外,同搭CX一樣。
加左航班 可能預啲人會改來改去,所以先confirm 到你個booking 

引用:
原帖由 幫你地改個名 於 2022-9-23 19:03 發表

要搭都唔搭國泰啦
要搭
搭日本航空啦
ANA最正 no.1

cx啲價太貴, 不過疫情佢根本冇平過

引用:
原帖由 小心過馬路 於 2022-9-23 07:50 發表
白癡先去搶。

入境日本洗唔洗打針?

提示: 違規內容已被屏蔽
我用左HK-E代金劵1000元
1100元來回大阪(3月出發)

飛機師冇飛咁耐,飛行技術生疏晒,突然工作量大增,會唔會出事㗎?唔好急住去旅行,睇定D好。

引用:
原帖由 假如白滑的獅子 於 2022-9-23 22:05 發表
飛機師冇飛咁耐,飛行技術生疏晒,突然工作量大增,會唔會出事㗎?唔好急住去旅行,睇定D好。
你咁樣講又有啲道理都係比其他人去日本先

初四早機出發,6日5夜,ANA連稅$4300
酒店一早book又可以free cancel 

唔會比貴過2K 坐香港快運,比咁貴坐得辛苦真係找笨

引用:
原帖由 小心過馬路 於 2022-9-23 10:00 發表

太大需求了,返鄉下喎,香港又吹0+7,
緊係呢啲時間賺盡香港人$ $ $ 
返鄉下就買單程啦,咪嚟香港呀!

引用:
原帖由 假如白滑的獅子 於 2022-9-23 22:05 發表
理得佢哋x…好似前世未去過咁d機係沙漠擺咁耐機件有無問題維修人員好多炒晒或轉行,留低嘅又做唔切

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]