• 瀏覽: 14,430
  • 回覆: 99
  • 追帖: 3
+9
16叔幫襯了某一檔即包鮮蝦大粒雲吞都有一段時間了。。。令16叔費煞思量的問題係,冇柴魚湯,點算好呢?
某日經過數字屋,見到一盒鰹魚湯粉!靈機一觸,係喎!應該都唔錯嘅。。。效果又真係十分唔錯喎!

附件

Screenshot_20220923-105219_WhatsApp.jpg(433.77 KB)

20220906_170858.jpg(263.31 KB)

20220918_214545.jpg(1.56 MB)

20220918_215216.jpg(207.9 KB)

20220918_215615.jpg(174.96 KB)

十六叔早晨

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2022-9-23 10:53 發表
16叔幫襯了某一檔即包鮮蝦大粒雲吞都有一段時間了。。。令16叔費煞思量的問題係,冇柴魚湯,點算好呢?
某日經過數字屋,見到一盒鰹魚湯粉!靈機一觸,係喎!應該都唔錯嘅。。。效果又真係十分唔錯喎!
hi ! 馬

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2022-9-23 10:53 發表
我都啱啱買咗鮮蝦雲吞$60/磅

引用:
原帖由 dtw 於 2022-9-23 11:15 發表

我都啱啱買咗鮮蝦雲吞$60/磅
因幫襯了好一段時間 , 餃子姐姐給了16叔優惠了 , 三時打後雲吞60蚊兩打 , 餃子50蚊兩打 .....

引用:
無落大量韮王粒🥬, 味道有缺失

感覺仲唔錯

好飽滿

引用:
原帖由 productdesigner 於 2022-9-23 11:20 發表

無落大量韮王粒🥬, 味道有缺失
所言甚是 !
當然再灑上蝦籽 , 再添幾滴燒豬油 , 你話幾好呢 .......

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2022-9-23 11:18 發表

因幫襯了好一段時間 , 餃子姐姐給了16叔優惠了 , 三時打後雲吞60蚊兩打 , 餃子50蚊兩打 .....
以後帶十六叔面具去買

引用:
原帖由 春天怪科技 於 2022-9-23 11:21 發表
感覺仲唔錯
靚雲吞 , 有啖湯 ...... 零舍不同

引用:
原帖由 風之翼 於 2022-9-23 11:26 發表
好飽滿
足料好食 !

引用:
原帖由 chargeurs 於 2022-9-23 11:28 發表

以後帶十六叔面具去買
好主意 ! wakakakaka)))))))))))

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2022-9-23 11:18 發表

$60/2打

引用:
原帖由 dtw 於 2022-9-23 11:31 發表

$60/2打
冇有錯!

附件

20220906_183102.jpg(349.47 KB)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]