• 瀏覽: 43,807
  • 回覆: 236
  • 追帖: 5
+5
因為地盤冇人 所以高薪搶人 我個朋友做左一年紥鐵 岩岩拎左個中工牌 就1900$日

好高人工

你們只識睇價錢,做過就知,好能辛苦,我朋友,大隻,本身工作做修理/裝修,去轉做佢做紥鐵,,做左一星期,頂唔到,錢係多 ,但周身痛, 返一星期,休幾日先回復到, 如果這裡的人,有興趣咪自己試下,睇下賺到幾多日

引用:
原帖由 hero_wing2005 於 2022-9-23 14:29 發表
你們只識睇價錢,做過就知,好能辛苦,我朋友,大隻,本身工作做修理/裝修,去轉做佢做紥鐵,,做左一星期,頂唔到,錢係多 ,但周身痛, 返一星期,休幾日先回復到, 如果這裡的人,有興趣咪自己試下,睇下賺到幾多日
人地做左一年 每月都係休四日最多
你係咪驚太多人入去搶飯碗

又可以拎曬政府所有津貼

我有個租客系做扎鐵的。咁系唔系時候。要加租。

引用:
原帖由 你假誠 於 2022-9-23 15:12 發表
我有個租客系做扎鐵的。咁系唔系時候。要加租。
加得

值得的,辛苦錢

做紮鐵、釘板呢啲工種,真正血汗錢,唔係個個做到!

紥鐵很辛苦的,

$2,000 元一日,

不算高。

有個fd本身做泥水佬 但賭錢輸爆廠 轉去做扎鐵頂硬上。

引用:
原帖由 videowatcher3 於 2022-9-23 15:26 發表
紥鐵很辛苦的,

$2,000 元一日,

不算高。

2000$ 中工黎架咋 大工肯定唔止

大熱天時叫你唔使做,企喺度一日都死啦,呢啲錢唔好恨,要恨就恨啲做騙子嗰啲,呃親都話一千幾百萬

引用:
原帖由 hero_wing2005 於 2022-9-23 14:29 發表
返一星期,休幾日先回復到,吹撚到

大把人咪又係咁做,你朋友廢就廢喇

引用:
原帖由 _👻_ 於 2022-9-23 15:34 發表

2000$ 中工黎架咋 大工肯定唔止
當然。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]