• 瀏覽: 46,411
  • 回覆: 406
  • 追帖: 3
+10
⋯⋯咁日本仔咪賺唔到中國人嘅錢囉
點救國呀???
Yen 會唔會又繼續斷崖式下跌⋯⋯跌到亡國㗎???

9/27 UPDATE
早就話㗎啦,日本又跪低,要承認 WHO 認可嘅科興同國藥疫苗
又要中國人去救佢哋快滅國嘅經濟。
希望日本呢次嘅舉動唔好傷到反中國疫苗人士嘅弱小心靈

日本入境疫苗要求|日本將在10月11日開關,恢復免簽自遊行。已接種3劑新冠疫苗人士毋須持陰性檢測證明;日本目前僅認可6款疫苗,香港打的疫苗並非全被認可。闊別旅行超過兩年,你所打的疫苗能令你成功「入關」嗎?

日本認可入境疫苗要求:6大疫苗認可名單 香港已被納入「藍色名單」,即無需出示疫苗接種證明,即可以免除入境時的檢測和隔離。日本首相岸田文雄造訪美國紐約時表示,繼9月7日起放寬旅客入境時提交72小時內PCR病毒檢測陰性證明要求及可以「非旅行團方式」入境,將於10月11日再放寬入境政策限制,恢復免簽自遊行。 不過要留意的是,注射3劑疫苗並非代表「路路通」,因日本當局對疫苗有一定要求,現時只有6款疫苗受日本政府認可,已注射非名單上疫苗的港人依舊要止步。 《GOtrip》為大家整合了日本外務省所列出的入境要求?概覽如下: 日本入境疫苗認可名單 (第一、二針) 輝瑞(復必泰) 阿斯利康(AstraZeneca) 莫德納(Moderna) 強生(Johnson & Johnson) Bharat Biotech Novavax 日本入境疫苗認可名單 (第三針) 輝瑞(復必泰 莫德納(Moderna) Novavax

文章版權為新傳媒集團所擁有,原文請按: https://www.gotrip.hk/756953/?utm_campaign=GOtrip_ContentCopy&utm_source=Web-inventory&utm_medium=Content-Copy_GOtrip

本人絕不會黑名單封鎖會員以影響別人的言論自由權利的。只有反中仇中玻璃心先鍾意用封鎖。
其實日本除左中出AV女仲有乜好玩

香港已被納入「藍色名單」,即無需出示疫苗接種證明!
即係點呀!

引用:
原帖由 tkmeb3636 於 2022-9-24 04:46 發表
香港已被納入「藍色名單」,即無需出示疫苗接種證明!
即係點呀!
你要俾班西毛狗打下飛機先
咁快講出黎佢地扯都扯唔起

引用:
原帖由 隨風隨緣 於 2022-9-24 04:54 發表

你要俾班西毛狗打下飛機先
咁快講出黎佢地扯都扯唔起
佢講國家姐😜

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2022-9-23 17:50 發表
點救國呀???

日本入境疫苗要求|日本將在10月11日開關,恢復免簽自遊行。已接種3劑新冠疫苗人士毋須持 ...
去唔到日本有幾可憐? 唔係人人都恨去日本, 比日本更佳的旅遊國家多得很 , 日本仔玩到咁L串, 就算想去都唔7去, 吹咩!

發布假新聞

日本不作疫苗檢查

引用:
點救國呀???

日本入境疫苗要求|日本將在10月11日開關,恢復免簽自遊行。已接種3劑新冠疫苗人士毋須持 ...
曱甴唔打針,
「日本城」都入唔到,
真係可憐…

有乜可憐啫唔係一定要去日本㗎嘛

引用:
點救國呀???

咪儍 
很快就update

咪出嚟柒啦!

無所謂啦,香討籃籃有撚錢去旅行咩

發報假新聞要拉啦,不過我又唔恨去

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]