• 瀏覽: 61,752
  • 回覆: 193
可以周圍去都唔怕
https://youtu.be/3NVh4EidUJs

帶口罩好啲, 近年帶咗口罩傷風感冒都無埋!

引用:
原帖由 Ariko 於 2022-9-23 18:02 發表
公司同事個個聽到「0+3」都好興奮係度傾去旅行好
身為基層人士嘅我,預咗啲機票同酒店一定會貴到阿媽都唔認得
我嘅訴求除咗返工之外,其實更想可以取消口罩令,可以唔洗戴口罩
雖然條街自此之後會少咗好多靚仔靚女,但可以無束縛咁大大力呼吸新鮮嘅空氣
師兄們你地點睇?????
法例唔使戴都應該戴啦!

引用:
原帖由 Cadrian 於 2022-9-23 18:32 發表
聽講可能有隱形口罩!

中藥雞血藤提取物有效抗新冠病毒 港大︰製成噴劑充當隱形口罩
信都白痴。

引用:
原帖由 MrCU204 於 2022-9-26 02:17 發表

嗰啲 傷風同流感 之類嘅呼吸道傳染病,話就話係少咗,
之但係,口罩一直戴 戴咗咁耐,啲抵抗力係咪真係會弱咗呢又 ?!
冇計噃,如果傷風流感戴口罩可以減少中招,未嘗唔係一個方法。

至於抵抗力可能差少少嘅。

引用:
原帖由 Ariko 於 23/9/2022 18:02 發表
我嘅訴求除咗返工之外,其實更想可以取消口罩令,可以唔洗戴口罩
雖然條街自此之後會少咗好多靚仔靚女,但可以無束縛咁大大力呼吸新鮮嘅空氣
做運動咪唔使戴喎

口罩令根本係弱智政客官僚濫權結果!! 心理呃d愚民帶左就好安全, 打左就好安全, 佢地做左好多野, 值得連任加人工。帶到2047。

二三月死左九千人喎, 而家十月啦, 今年死亡人口多少? 香港年年月月平均都死四千幾人!!

我行路會缺氧,有時會企唔穩同暈
比個口罩玩左3年

如果大陸可以通關就要跟大陸姐 而家大陸永久封關 仲要擔心大陸唔高興 放D唔放D等死

引用:
原帖由 chengkl 於 2022-9-26 10:51 發表
帶口罩好啲, 近年帶咗口罩傷風感冒都無埋!
呢個問題,係個人身體問題,我自己本身,三年都唔唔知有沒一次睇醫生。

引用:
原帖由 天生野生的妹頭 於 26-9-2022 09:07 發表

有病的人唔戴口罩,搭巴士地鐵,的賤人傷風感冒咳,包雲吞,的病毒播全車,就算政府解除口罩令,我扮病,依然戴。
傷風又好,鼻敏感又好,
抻鼻涕唔「包雲呑」,唔通搵口罩當紙巾用,抻一次換一個咩,
用手嚟捋就核突(仲要整污糟車廂同埋自己衫褲),
唔論點抻法都一定會放毒,除非佢哋唔出街啦。

假又無
錢又無

引用:
原帖由 天生野生的妹頭 於 2022-9-26 09:07 發表

有病的人唔戴口罩,搭巴士地鐵,的賤人傷風感冒咳,包雲吞,的病毒播全車,就算政府解除口罩令,我扮病,依然戴。
其實搭車都成日有人打乞嗤、咳,佢哋可能無心但真是好易惹比人,我都長期戴KN95 因為抵抗力差,咁耐都未中招,我媽出去食個飯都中左

引用:
原帖由 Ariko 於 2022-9-23 18:02 發表
我都好憎戴口罩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]