• 瀏覽: 42,081
  • 回覆: 172
公司同事個個聽到「0+3」都好興奮係度傾去旅行好
身為基層人士嘅我,預咗啲機票同酒店一定會貴到阿媽都唔認得
我嘅訴求除咗返工之外,其實更想可以取消口罩令,可以唔洗戴口罩
雖然條街自此之後會少咗好多靚仔靚女,但可以無束縛咁大大力呼吸新鮮嘅空氣
師兄們你地點睇?????

想要0+0多啲,但而家好似都冇咩靚仔靚女

正苦最鍾意放啲唔放啲, 但既然咁安全又點解要戴口罩?

快啲解除口罩令

引用:
原帖由 Ariko 於 2022-9-23 18:02 發表
我嘅訴求除咗返工之外,其實更想可以取消口罩令,可以唔洗戴口罩
雖然條街自此之後會少咗好多靚仔靚女,但可以無束縛咁大大力呼吸新鮮嘅空氣
起碼都要戴埋今年啦

聽講可能有隱形口罩!

中藥雞血藤提取物有效抗新冠病毒 港大︰製成噴劑充當隱形口罩

引用:
原帖由 Ariko 於 2022-9-23 18:02 發表
口罩係比較安全,同成本最低防疫方法

口罩應該不會取消

千祈唔好唔戴,戴咗幾年,突然間會聞咗人地把口好L臭,臭過臭豆腐

引用:
原帖由 Cadrian 於 2022-9-23 18:32 發表
聽講可能有隱形口罩!

中藥雞血藤提取物有效抗新冠病毒 港大︰製成噴劑充當隱形口罩
隱形衫褲,
隱形財富

今次商家開心,市民就仆直

咁出入境仲要唔要做核酸?

引用:
一個橙一個蘋果邊有得比較

引用:
原帖由 邦之星星 於 2022-9-23 18:27 發表
快啲解除口罩令
真係解除 . 你坐的士 , 的士佬使唔使帶 ?

如果解除左 , 的士佬都係要帶 . 算唔算解除 ? 

引用:
刁民早前禁蒙面法比暴徒杏+慘私發復瞎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]