• 瀏覽: 59,917
  • 回覆: 193
想死咪唔好帶囉。

好想欣賞下所謂口罩既靚女

黃C曱甴唔係好鍾意戴口罩嘅咩

引用:
原帖由 公園長長採購 於 2022-9-23 21:12 發表

出境返大陸仲要,外國返嚟落機要做快測同核酸,快測陰性可以離開機場,會變黃碼,不可進入表列場所,核酸結果-日後收到,核酸陰性三日後變藍碼。

其實風險冇大到,因為外來入境之後確疹嘅真係好少,相對每天本土果幾千唔係大數目。相信-個月後冇升過-萬會變0+0. 
下月頭 應該 0+0

由 4+3 直接變 0+3 . 

温水煮娃都不用了 . 0+0 不用等一個月吧 .

取消口罩令

同意,寧願解除口罩令,想帶就帶,日日開工響貨倉焗到癲

引用:
原帖由 batboy27 於 2022-9-23 18:35 發表

口罩係比較安全,同成本最低防疫方法
正確,就算冇疫症,普通感冒也少了。

呢幾年帶左口罩
我基本上無睇過醫生
所以我支持帶罩😏😏😏

真正靚仔靚女, 吾會鍾意戴個爛9 口罩.

支持唔戴口罩

除埋口罩啦

引用:
原帖由 the_cardigans2 於 2022-9-23 19:29 發表
外國一早唔使帶口罩
外國一早死咗好多人呀!
狗唔搭八,無料扮四條

我與你調返轉,就算政府話唔使再戴口罩,但如果每日確診仍然上千宗,我都覺得帶番個囗罩安全 D

引用:
原帖由 Ariko 於 2022-9-23 18:02 發表
公司同事個個聽到「0+3」都好興奮係度傾去旅行好
身為基層人士嘅我,預咗啲機票同酒店一定會貴到阿媽都唔認得
我嘅訴求除咗返工之外,其實更想可以取消口罩令,可以唔洗戴口罩
雖然條街自此之後會少咗好多靚仔靚女,但可以無束縛咁大大力呼吸新鮮嘅空氣
師兄們你地點睇?????
無錯!我都唔明,點解一話0+3,D人就癲左咁去搶機票?買左你一定可以放假飛?

高尚香港人咁鍾意飛?咁去到外國唔好返香港啦!

引用:
原帖由 gonazn 於 2022-9-23 21:49 發表

咁唔使搞其它安心出行、疫苗通、限聚令啦
totally agree

引用:
原帖由 Jackishere 於 2022-9-23 22:06 發表
黃C曱甴唔係好鍾意戴口罩嘅咩
藍C重喜歡喇,沖涼洗面都帶!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]