• 瀏覽: 6,028
  • 回覆: 26
  • 追帖: 1
自疫情以來都仲未有事,
反工食飯都外賣多,但就發現隔離左右都除唒罩,除左離開個位會戴反,
我98.457813%肯定公司有人播毒!

因為其中一team 人有個人中左都未反到公司,咁推算公司有隠形毒魔

竹高灣隔離中

引用:
原帖由 美腳寫輪眼 於 2022-9-24 20:24 發表
自疫情以來都仲未有事,
反工食飯都外賣多,但就發現隔離左右都除唒罩,除左離開個位會戴反,

因為其中一team 人有個人中左都未反到公司,咁推算公司有隠形毒魔

竹高灣隔離中
依家竹篙灣隔離,咁等隔離完先啦。

引用:
原帖由 含情默默的妹頭 於 2022-9-24 21:17 發表

依家竹篙灣隔離,咁等隔離完先啦。
我反想問,咁我而家未過probation .係咪呢14曰隔離係無薪

引用:
原帖由 美腳寫輪眼 於 2022-9-25 13:04 發表

我反想問,咁我而家未過probation .係咪呢14曰隔離係無薪
咁我又唔知呀,就算有都比好少你

引用:
原帖由 美腳寫輪眼 於 2022-9-24 20:24 發表
自疫情以來都仲未有事,

竹高灣隔離中
就當你係唔好彩.

引用:
原帖由 含情默默的妹頭 於 2022-9-25 13:05 發表

咁我又唔知呀,就算有都比好少你
上網睇,係視付我手上有幾曰有AL ,我剛上班只一曰

引用:
原帖由 美腳寫輪眼 於 2022-9-25 15:16 發表

上網睇,係視付我手上有幾曰有AL ,我剛上班只一曰
一日應該冇啦

之前聽過啲專家話戴口罩已經咁多年
突然除口罩會得傳染病
可能會生一場大病 
因為有好多過濾性病毒身體未適應過
所以除口罩都要逐步嚟㗎
現階段政府政策月開放
市民為咗保護自己
就更加要帶好口罩
口罩係最低成本高效益防病毒
為咗自己為咗家人點解唔帶個口罩呢

heading 就幾日,6樓就1日,點似係公司中呀?

引用:
原帖由 草本靈芝 於 2022-9-25 16:34 發表
突然除口罩會得傳染病
可能會生一場大病 
所以除口罩都要逐步嚟㗎
現階段政府政策月開放
市民為咗保護自己
就更加要帶好口罩
我都有聽過。
所以我肯定佢地果team 有隠形傳播者

你腳頭唔好,份工唔利你。

爽唔使做有糧出

水機

引用:
原帖由 草本靈芝 於 2022-9-25 16:34 發表
突然除口罩會得傳染病
可能會生一場大病 
所以除口罩都要逐步嚟㗎
現階段政府政策月開放
市民為咗保護自己
就更加要帶好口罩
戴口罩,最主要係防罰款
與疫情無關

引用:
原帖由 美腳寫輪眼 於 2022-9-25 13:04 發表

你無打2針?正常打2針隔離第6,7日陰性可出關!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]