• 瀏覽: 3,136
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
要幾錢

引用:
原帖由 連續笨拙的羊羊 於 2022-9-26 20:29 發表
要幾錢
解纖好似三十蚊咁上下,只要你誠心就超級靈驗!

引用:
原帖由 淨骨頭 於 2022-9-26 21:53 發表

解纖好似三十蚊咁上下,只要你誠心就超級靈驗!
無咁平

引用:
原帖由 連續笨拙的羊羊 於 2022-9-26 20:29 發表
要幾錢
求左,抄低號數,上網查啦,都唔使$

引用:
原帖由 藏盡神仙人不知 於 2022-10-1 19:00 發表

如果拎左 朱洪武登基 , 唔跟官方間廟既文字去解, 就係解錯籤文,解籤人係有損福德。

由古本 變成官網籤文 文字, 何解, 就係班舊解籤人 解錯,害人對神投訴, 所以大仙先會變 最新廟方網上版本。

不求甚解既舊人,唔明此意,仲硬係用佢把口亂up 曲解用錯既坊間籤文 去靠害求籤人,扣佢福德係最多,裝萬七支香都抵唔住 up錯一句"朱洪武登基" 就足以害人下半生一世.  

而我當見 ...
妖言惑眾矣,
如果唔係,解簽先生,
咪要(全部收檔)嗎?
官網有俾遊客睇添。
信佢一成(雙目失明)。

因(吉簽在不同處境,可以
為凶,)凶簽反是

引用:
原帖由 藏盡神仙人不知 於 2022-10-2 17:47 發表
新手如何選擇 解籤檔 解籤網頁 是曲解黃大仙籤文

就係問佢 或睇 25籤會顯示乜籤文。

如果係答 ,佢既檔口印定舊版係展示 

25籤 朱洪武登基,就要立即走人揾第間

新手今日記得未l
施主,我在(玄版)已(14)年。
解簽無數。閣下(新泥)指點江山?貼範文。人地開檔經(大仙祠)審核過的。請勿
(好異嗚高)也。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]