• 瀏覽: 12,746
  • 回覆: 12
  • 追帖: 1
有冇師兄在大阪租過9人Hiace或同一車型?
有冇網址?

引用:
原帖由 1976kw 於 2022-9-28 14:52 發表
有冇網址?
好多店都無呢個車型的、
建議你分兩架車。
而且呢個車型唔好坐、
又難搵位泊。

樓主應該係冇大小巴駕駛執照,所以要考慮hiace 九人van . 個人認為因為供應比較少, 好似Toyota rent a car 日本網站有,但 隨時冇車仲大問題, 就算佢會upgrade 十人車俾你都冇用。 

我就係呢個原因先走去考咗嗰大小巴牌😅😅

引用:
原帖由 1976kw 於 2022-9-28 14:52 發表
有冇網址?
9人車沖繩就見有得租,大阪以前我都搵過唔覺有,幾多人去?

引用:
原帖由 kei1978 於 2022-9-29 15:45 發表

9人車沖繩就見有得租,大阪以前我都搵過唔覺有,幾多人去?
5大2細,我知日本Toyota,但未開放日期俾我租,我-月尾去,想睇吓有冇其它網站有姐

引用:
原帖由 1976kw 於 2022-9-29 15:50 發表

5大2細,我知日本Toyota,但未開放日期俾我租,我-月尾去,想睇吓有冇其它網站有姐
上次我7大1小租駕萬事得biante都勉強夠用,不過行李唔好太大件20-22吋6個左右。

引用:
原帖由 1976kw 於 2022-9-29 15:50 發表

https://tc.tabirai.net/s/car/   我次次都係係呢度Book,夠平

引用:

但而家小左好多車種選擇

引用:
有冇網址?
我淨係租過Hiace 6人,終於搵返之前個post,俾你參考吓愚見。
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28214121&page=3#pid499328854

不過而家好多分店閉店未開返,尤其係國際線店,可能只好直接聯絡Toyota官網,或者等多陣,開返關之後可能會多返車㨂。

引用:
原帖由 victor01 於 2022-9-29 09:20 發表
樓主應該係冇大小巴駕駛執照,所以要考慮hiace 九人van . 個人認為因為供應比較少, 好似Toyota rent a car 日本網站有,但 隨時冇車仲大問題, 就算佢會upgrade 十人車俾你都冇用。 

我就係呢個原因先走去考咗嗰大小巴牌😅😅
小巴牌已可以, 我租過, 香港車牌4號仔就得啦

我都搵呀!6大人

疫情前用日本Toyota Rent a Car網租過,網上book完都要等email確認的,如果市區取車,因為車的高度關係,要留意唔係間間舖都可攞呢款車,仲有酒店同停車場都要留意高度

係呀,我租過Hiace 10 人車,但真係要注意所租嘅酒店所屬停車場高度限制,如果唔係,你响旺嘅市區,泊車費真係好金㗎。我上次就係响小倉差啲出事搵唔到位

主題標籤 #大阪
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]