• 瀏覽: 8,703
  • 回覆: 59
  • 追帖: 1
伊布都可以踢到40
魔笛仲有貨
其他冇乜技術既人真係慘
要速度又冇,身位又冇,連跳高都冇,本來可以靠技術踢後一格,可惜最缺技術

半單刀餵到埋口 都要控甩,修正得黎又比隊友拍甩,唔好話今場對西班牙,對摩爾多瓦時都比人拍幾次

引用:
原帖由 messissem 於 2022-9-28 22:26 發表
半單刀餵到埋口 都要控甩,修正得黎又比隊友拍甩,唔好話今場對西班牙,對摩爾多瓦時都比人拍幾次
人老左
真係差,有D人可以用技術搭下

引用:
原帖由 寫意人生路 於 2022-9-28 22:28 發表

人老左
真係差,有D人可以用技術搭下
轉唔到踢法真係冇計
有時見佢仲做幾下插花 生硬得黎好突兀
正正經經交個波 又要no look咁

引用:
原帖由 messissem 於 2022-9-28 22:42 發表

轉唔到踢法真係冇計
冇技術既人都中意扮下野
香港街場都係咁
反而有技術既人就好自然唔使扮嘢

引用:
原帖由 寫意人生路 於 2022-9-28 22:10 發表
伊布都可以踢到40
魔笛仲有貨
其他冇乜技術既人真係慘
要速度又冇,身位又冇,連跳高都冇,本來可以靠技術踢後一格,可惜最缺技術
機器都冇保養

唯有專攻12碼。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 messissem 於 2022-9-28 22:42 發表

轉唔到踢法真係冇計
已經轉左 人地以前係做跑9。冇速度改左正前好耐了。

引用:

轉唔到踢法真係冇計
佢啲 no look 係…交左先擰轉面…咁…當係嗎?

引用:
原帖由 Matt1221 於 2022-9-28 23:32 發表

佢啲 no look 係…交左先擰轉面…咁…當係嗎?
最好笑 之前有招 扮用個手去拎波 假動作
笑死

引用:

轉唔到踢法真係冇計
冇真正嘅球技,只能no look扮勁,可笑又可悲

人老咗機能退化係自然定律 不過佢連個腦都退化埋嗰度大L鑊...

引用:
原帖由 寫意人生路 於 2022-9-28 22:44 發表

冇技術既人都中意扮下野
香港街場都係咁
反而有技術既人就好自然唔使扮嘢
最慘係,真係有小朋友話呢啲係技術

引用:
原帖由 芝蔴綠豆 於 2022-9-28 23:36 發表

冇真正嘅球技,只能no look扮勁,可笑又可悲
無計,平時訓練剩係練頭槌執雞12碼,完全無練控球技術。唔好講美斯,咁嘅波底連企喺比利馬勒當拿身邊都無資格啦,史一窩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]