• 瀏覽: 22,457
  • 回覆: 73
+2
在週日的曼徹斯特打比之前,曼城收到了一個不好的消息,那就是曼聯中堅麥佳亞將因傷缺陣
英國《每日星報》報導,麥佳亞參加了歐洲國家聯賽的比賽,對他來說運氣有些不佳,除了需要為球隊的失球負責外,他還帶傷回到曼聯,為此需要休息兩週。

問題不大,贏少兩粒而已

Very bad news

嘩, 不能大炒了

唔緊要!啱啱睇到人話曼城施華無料到、累街坊之類

所以嚴格來講,曼城唔止呢個壞消息…佢哋應該輸緊!

引用:
原帖由 newvision88 於 2022-9-29 09:15 發表
在週日的曼徹斯特打比之前,曼城收到了一個不好的消息,那就是曼聯中堅麥佳亞將因傷缺陣
英國《每日星報》報導,麥佳亞參加了歐洲國家聯賽的比賽,對他來說運氣有些不佳,除了需要為球隊的失球負責外,他還帶傷回到曼聯,為此需要休息兩週。
出唔到麥麥送,對曼城嚟講,絕對係壞消息!

冇得欣賞麥麥送

精湛烏龍入球添!

都唔會贏唔到啦

如果連小蟲都唔出,曼城肯定驚到腳震...

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2022-9-29 10:28 發表
如果連小蟲都唔出,曼城肯定驚到腳震...
小蟲兩場友誼賽都踢足,好大機會又收起做後備。

引用:
原帖由 尋求出走曼聯 於 2022-9-29 10:31 發表

小蟲兩場友誼賽都踢足,好大機會又收起做後備。
未必,小蟲兩場無波入,肯定想正選教曼城做人.....

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2022-9-29 10:33 發表

未必,小蟲兩場無波入,肯定想正選教曼城做人.....
希望小蟲可以開齋,都10月喇

引用:
原帖由 newvision88 於 2022-9-29 09:15 發表
曼聯坐和望贏

曼聯sure win 😎

引用:
對曼城來說,的確是一個壞消息

主題標籤 #曼城 #曼聯
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]