• 瀏覽: 30,266
  • 回覆: 87
  • 追帖: 2
有網民唔小心影到鍾嘉欣路過既相,引起唔同網民分享佢地遇到鍾嘉欣既經歷

有人話佢好串冇禮貌,黑口黑面,一齊睇下唔同網民既分享!

"佢之前喺香港住喺將軍澳某屋苑時,我有同事同佢住同一大廈,搭lift見過佢好多次,照我同事描述,次次見佢隻眼都好似生咗上頭殼頂咁,一副唔想人同佢打招呼既模樣..."

"當時有林峯、馬國明、楊怡、徐子珊、黃智雯、苟芸慧等人。鍾嘉欣係機場已經非常唔好禮貌、勁黑面、用手遮面、擰轉面等等,有人舉機影相,佢直情dup地發脾氣。接機大堂全部fans舉牌影相,不過佢一出機場就一枝箭咁衝上車。反觀林峯、徐子珊兩位就表現從容,任影唔嬲"

"她未結婚前,已不喜歡佢,以前有D細侄女去TVB做大啡暑期工,見她不停抽香煙,想揾佢拍照時,好串咀和嫌棄的樣子。"

又有茶水間姐姐話鍾嘉欣睇唔起低職位既員工,態度差仲要係雙面人!

有網民話佢曾經撞到鍾嘉欣同陳展鵬拍外景,因為網民要照顧小朋友冇留意佢企個位阻住左拍外景,佢見到鍾嘉欣怒睥自己
可能因為網民企個個位阻住鍾嘉欣開工,相反後面既陳展鵬面帶微笑點頭仲有sorry手勢

越爆越多野出黎其實鍾嘉欣私底下係咩人有冇禮貌都係口同鼻拗,明星最緊要就係個形象
唔知鍾嘉欣呢啲冇禮貌事件係真定假,不過如果鍾嘉欣之前因為拎唔到視后傳同TVB反面激嬲左王祖藍同樂小姐,鍾嘉欣都未必會再返香港拍劇甚至淡出娛樂圈
明星唔一定要同路人影相,但係拒絕個陣好禮貌啲既話應該令人冇咁反感囉

我聽過朋友講有另一位前港姐都好冇禮貌,以為自己係明星就一定要幫佢
所以話明星私底下真係可以人前人後唔同樣架!

以前見過佢真人,果陣佢拍緊戲,趁佢拍完問佢攞簽名,佢都好nice咁簽名

本來都喜歡佢!但知佢私下好臭檔!不了

引用:
原帖由 天意弄人 於 2022-9-29 16:40 發表
以前見過佢真人,果陣佢拍緊戲,趁佢拍完問佢攞簽名,佢都好nice咁簽名
有記者在場呀儍豬

引用:
原帖由 天生野生的妹頭 於 2022-9-29 17:19 發表

有記者在場呀儍豬
咪係.  

好多年前係地鐵見過佢. 佢一入左車廂就眼超超睇下有無人望住佢.
然後就黑口黑面咁企係到睇書, 唔知係唔係睇劇本.

成程車都無人識佢, 但就唔知點解佢咁驚死比人認出.

以前都係地鐵見過鄭丹瑞, 都係唔係NICE 果隻. 但人地就唔介意其他人望佢.
佢重睇住我係車廂睇緊咩野NOTES. 因為果時成日要過海返學. 就見過佢.

真心講, 任達華係真係NICE. 有次係尖沙咀商場見到佢. 佢見到邊個都係微笑.
我望住佢, 佢都同我微笑點頭. 但我無理佢.

有次係吉隆坡機場見到鍾嘉欣,當時在無人車上,望住佢笑一笑,咁佢就無反應擰開。 但有次見到香香公主,同佢笑,佢就點點頭咁。

我呀媽都試過比發哥喝過
行山時坐低休息撳電話 點知佢行過大聲話唔好影相

引用:
原帖由 raywing86 於 2022-9-29 17:01 發表
本來都喜歡佢!但知佢私下好臭檔!不了
鏡頭前冇問題咪睇下囉!

引用:
原帖由 miniblock 於 2022-9-29 17:46 發表
有次係吉隆坡機場見到鍾嘉欣,當時在無人車上,望住佢笑一笑,咁佢就無反應擰開。 但有次見到香香公主,同佢笑,佢就點點頭咁。
你又唔係走上車,黑面既話先係怪人囉

藝人唔一定要好脾氣,但都冇理由 無端端黑面掛,
如果話 得罪你就話可以理解啫,

引用:
原帖由 你個口留鼻血 於 2022-9-29 17:51 發表

你又唔係走上車,黑面既話先係怪人囉
你寫咩呀?

引用:
原帖由 你個口留鼻血 於 2022-9-29 16:36 發表
有網民唔小心影到鍾嘉欣路過既相,引起唔同網民分享佢地遇到鍾嘉欣既經歷

有人話佢好串冇禮貌,黑 ...
大家而家先知佢係臭四?初出道就已經出名仆街架喎!

引用:
原帖由 miniblock 於 2022-9-29 17:46 發表
岑麗香?  睇樣佢都NICE

引用:
原帖由 艾斯 於 2022-9-29 18:01 發表

大家而家先知佢係臭四?初出道就已經出名仆街架喎!
咁又唔覺啵.

初出道個個都話佢怕羞, 乖乖女.

有得屌一定屌!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]