• 瀏覽: 10,002
  • 回覆: 135
  • 追帖: 1
+3
等同世杯重要的歐國聯 做乜留力呀?

又引抽!”今年曼聯整體表現非常好”,因為郎郎長居後備

引用:
原帖由 Pok001 於 2022-9-29 17:42 發表
首先,c朗雖然爆發力比巔峰時下降左少少
但作為史上最佳前鋒,有幾樣素質仲係獨步天下
首先作為正前鋒箭頭,速度並唔係最重要
相反走位,入鍥意識同射術先係最重要,c朗係呢三方面係現役最佳
其次係c朗彈跳力,頭搥仲係世界第一
要發揮c朗最大威力,一定要中前場多d造波入去,發揮c朗最大威力
其次兩邊可以多吊高波入禁區俾c朗頂
始終c朗都係史上頂級聯賽入球王,入球機器有保證
客觀事實
今季英超零球
歐霸一球12碼
國家隊零球

認同C7僅比陳7強

引用:
原帖由 Pok001 於 2022-9-29 17:42 發表
首先,c朗雖然爆發力比巔峰時下降左少少
但作為史上最佳前鋒,有幾樣素質仲係獨步天下
首先作為正前鋒箭頭,速度並唔係最重要
相反走位,入鍥意識同射術先係最重要,c朗係呢三方面係現役最佳
其次係c朗彈跳力,頭搥仲係世界第一
要發揮c朗最大威力,一定要中前場多d造波入去,發揮c朗最大威力
其次兩邊可以多吊高波入禁區俾c朗頂
始終c朗都係史上頂級聯賽入球王,入球機器有保證
C朗走位而家仲係頂級,但係問題佢隻腳唔得啊,我意思係終結能力,就算佢走到個靚位佢都射唔入,呢樣係最難搞

引用:
原帖由 TST-East 於 2022-9-29 18:18 發表

走位、入鍥意識同射術先係最重要, c朗係呢三方面係現役最佳
其次係c朗彈跳力, 頭搥仲係世界第一 …

吹到咁勁, 應該出五成力已經夠殺.
今季入左幾多球 ?
一定係豬隊友餵得差

引用:
原帖由 Pok001 於 2022-9-29 18:39 發表

世界盃>英超>歐國聯
你要話比插兄知😲😆

引用:
原帖由 Pok001 於 2022-9-29 18:42 發表

隊友俾啲波唔靚
頂你啦,唔通下下要傳到落門口咩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]