• 瀏覽: 14,211
  • 回覆: 61
  • 追帖: 1
個腦好似塞左咁,成日hang機做d好唔合理既選擇,波都唔敢控直接回傳,隻腳唔聽洗,假腳動作生硬,first touch差到無倫控到九丈遠,射波唔攞角度亂咁大力射,罰球又係亂射九成過唔到人牆,重心超級唔穩,成日hi下就跌,唯一好處制空力仲keep到

總結:心態係好,願意同隊友做配合,走位積極,但隻腳同個腦真係配合唔到佢

仲想話踢埋2024歐國杯 國家隊嗰啲等上位嘅師弟肯定屌聲四起

好客觀

一睇就知你唔識波

c朗今季踢左11埸波,淨係入得1球12碼,仲要係靠隊友施捨比佢射。佢11場波浪費左起碼10次黃金機會,咁既前鋒,害死球隊啦。

冇提牙朗走後門踢要害打細路,純粹以波論波,高質

講左N年
佢日日去操肌肉, 唔練控球唔練走位唔練射術
年紀一大咪斷崖式咁跌囉

引用:
原帖由 louie186 於 2022-9-29 20:17 發表
講左N年
佢日日去操肌肉, 唔練控球唔練走位唔練射術
年紀一大咪斷崖式咁跌囉
罰球命中率咁低 仲霸住嚟射都唔知為乜

引用:
原帖由 細菌人一路發 於 2022-9-30 07:30 發表

罰球命中率咁低 仲霸住嚟射都唔知為乜
博刷數據,但...失敗

好撚幾球靚傳到腳餵到埋口直接射就有,係要用佢隻生蟲腳控甩,笑死街坊

引用:
原帖由 ~CHEMISTRY~ 於 2022-9-30 07:37 發表
好撚幾球靚傳到腳餵到埋口直接射就有,係要用佢隻生蟲腳控甩,笑死街坊
對比依家夏蘭特 
牙朗係典型反面教材

引用:
原帖由 Pok001 於 2022-9-29 19:16 發表
一睇就知你唔識波
你識波就會估到上年X聯連歐聯門票都無?會估到上年X聯俾馬體會拉落馬?

引用:
原帖由 yelawolf 於 2022-9-29 18:40 發表
個腦好似塞左咁,成日hang機做d好唔合理既選擇,波都唔敢控直接回傳,隻腳唔聽洗,假腳動作生硬,first touch差到無倫控到九丈遠,射波唔攞角度亂咁大力射,罰球又係亂射九成過唔到人牆,重心超級唔穩,成日hi下就跌,唯一好處制空力仲keep到

總結:心態係好,願意同隊友做配合,走位積極,但隻腳同個腦真係配合唔到佢
每個球員狀態都有起跌 上季梅西咪入得11球

今季孫興文都係最近一場先有波入

C羅今季衰在無季前訓練  所以無狀態

期待C羅世界盃發光發熱 捧起世界盃  正名為史一

引用:
原帖由 yelawolf 於 2022-9-29 18:40 發表

客觀咁講,坦克無認真比機會,亦無心比佢打起,係想「搞死佢」

引用:

佢腦霧呀🤷🏼‍♂️

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]