• 瀏覽: 26,979
  • 回覆: 388
  • 追帖: 2
+34
眾多影視紅星,藝人,歌手,學校及社區團體,中西樂團,舞蹈團,雲集紅磡體育館館齊齊祝賀七十三周年國慶。晚上七點播放。

文藝晚會節目內容豐富。各項演出包含廣泛。流行曲歌唱,舞蹈,粵劇,步操。單車花式表演,樂團演奏等。

表演歌手及樂隊包含:聲夢1學員及聲夢四小花,菊梓喬,王灝兒,鄭融,演鬥Band,呂方,蘇永康,𦍑麗文等,龔柯允,蔡頌思等。

引用:
原帖由 純情的結他 於 2022-10-1 08:43 發表
表演歌手及樂隊包含:聲夢1學員及聲夢四小花,菊梓喬,王灝兒,鄭融,演鬥Band,呂方,蘇永康,𦍑麗文等,龔柯允,蔡頌思等。
[img]https://img.discuss.com.hk ...
不如播懷舊港產片周星馳電影,笑下好過啦!

引用:
原帖由 純情的結他 於 2022-10-1 08:43 發表
[img]https://img.discuss.com.hk ...
陣容唔多吸引喎

引用:
原帖由 moneylover 於 2022-10-1 09:03 發表

不如播懷舊港產片周星馳電影,笑下好過啦!
懷舊港產片!好似擺咗落J2台。

引用:
原帖由 skydancer 於 2022-10-1 09:05 發表

陣容唔多吸引喎
唔錯喎!有聲夢1學員。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 純情的結他 於 2022-10-1 09:08 發表

唔錯喎!有聲夢1學員。
👍🏻👍🏻👍🏻 冇錯,有聲夢一學員 就吸引

提示: 違規內容已被屏蔽
垃圾到震,不知所謂

唔錯喎

引用:
原帖由 kpchg4 於 2022-10-1 09:11 發表

👍🏻👍🏻👍🏻 冇錯,有聲夢一學員 就吸引
提振收視率

Hana菊梓喬打頭陣.

引用:
原帖由 純情的結他 於 2022-10-1 08:17 發表
眾多影視紅星,藝人,歌手,學校及社區團體,中西樂團,舞蹈團,雲集紅磡體育館館齊齊祝賀七十三周年國慶。晚上七點播放。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]