• 瀏覽: 6,895
  • 回覆: 42
MIRROR自7月演唱會事故後,所屬公司MakerVille宣布休團兩個月。而近日部分成員開始在IG「復工」,包括Stanley(邱士縉)連日轉發新劇《野人老師》預告片、副隊長AK亦有宣傳個人品牌。一眾鏡粉為此磨拳擦掌,不過亦有人持有相反看法,不希望與12子合作,當中最大問題居然出現在以花姐(黃慧君)為首的經理人團隊。
今日(30/9)財經KOL「千頌C」發長文表示,MIRROR紅館演唱會悲劇反映出ViuTV、Makerville公關手法毫無技巧可言,令到整個公司及MIRROR都陷入低潮,不過「千頌C」透露仍然有不少品牌商選擇繼續與MIRROR合作:「就算未去到雪中送炭嘅程度,策略上都做到『幫你做勢』效果,呢啲客都算係咁啦。不過實情係,花姐為首嘅經理人團隊未必會感恩。」

花姐到而家都仲玩緊隱形,可能日日係盤絲洞內嘆緊靚紅酒,不同的鮮肉中。

原文網址: MIRROR經理人團隊被爆態度惡劣遭行內人唾棄 12子必被拖後腿? | 香港01 https://www.hk01.com/article/820678?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

我是男人,
搵人揹黑鑊制旗轉移公司過失。

都係大陸指明劣質藝人,冇需討論

行內人一定憎到呢班仆街冚家剷死啦,以低價搶廣告返嚟拍,破壞哂行規

引用:
原帖由 ARTHUR53 於 2022-10-1 08:20 發表
MIRROR自7月演唱會事故後,所屬公司MakerVille宣布休團兩個月。而近日部分成員開始在IG「復工」,包括Stanley(邱士縉)連日轉發新劇《野人老師》預告片、副隊長AK亦有宣傳個人品牌。一眾鏡粉為此磨拳擦掌,不過亦有人持有相反看法,不希望與12子合作,當中最大問題居然出現在以花姐(黃慧君)為首的經理人團隊。
今日(30/9)財經KOL「千頌C」發長文表示,MIRROR紅館演唱會悲劇反 ...
原來鏡妖仲未死

矛頭直指花姐, 睇嚟都冇好下場

引用:
原帖由 kim168 於 2022-10-1 11:42 發表
矛頭直指花姐, 睇嚟都冇好下場
馬雲說:風來了,豬都會飛,風停了,摔死的都是豬。

有風時飛到盡高,無風時,跌得最慘,

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2022-10-1 10:18 發表

原來鏡妖仲未死
慢慢死,好過快快瓜。

引用:
原帖由 LaLaChow39 於 2022-10-1 10:13 發表
行內人一定憎到呢班仆街冚家剷死啦,以低價搶廣告返嚟拍,破壞哂行規
最慘係班傻仔有汗出無糧出。

同李生打工要簽生死狀先好開工

引用:
原帖由 ARTHUR53 於 2022-10-1 08:20 發表
今日(30/9)財經KOL「千頌C」發長文表示,MIRROR紅館演唱會悲劇反 ...
其實ViuTV 係唔識點去捧藝人,以為一味力谷就會成功,但點知衰十一,一有起事上來就一盤散沙,難道演唱會意外事件就唔係公關問題嗎?

引用:
原帖由 yariscross 於 2022-10-1 13:54 發表

根本黃色嫁禍內地的本色!

堅決抵制99妖視,及所有支持99妖視代言的嘢!

好在麥當勞於9月23日,轉用郭富城!離棄99妖視!、
仆佳同屈人屎而家都仲好多妖童,妖女的紙板人。
真係無乜必要都唔入去。

咩團隊咩偽人,有乜撚野出奇?
曲線想吹好十二妖唔係咁易架!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]