• 瀏覽: 6,315
  • 回覆: 33
請問一億歐神鋒,社區盾球王,季初吹到勁過曼徹斯特夏蘭特既紐尼斯入左幾多球英超入球?

引用:
原帖由 Pok001 於 2022-10-1 23:59 發表
請問一億歐神鋒,社區盾球王,季初吹到勁過曼徹斯特夏蘭特既紐尼斯入左幾多球英超入球?
唔知呀,應該好過曼聯成隊垃圾啦

答咗你先,一入球一助功。順便問下你,自認世一、千古一帝吹到歴史最佳個位曼聯7號今屆英超入咗幾多球?

引用:
原帖由 Pok001 於 2022-10-1 23:59 發表
紐咩尼斯啊⋯⋯
邊Q個來㗎⋯⋯踢女子隊㗎

引用:
原帖由 TST-East 於 2022-10-2 00:02 發表

唔知呀, 應該多過曼聯某位 7號垃圾嘅.
唔好拎件廢嘅出嚟比,007呀,而家英超大部份前鋒都好過佢啦😌

引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2022-10-2 00:48 發表

唔好拎件廢嘅出嚟比,007呀,而家英超大部份前鋒都好過佢啦😌
好笑喇 癲峰十幾年 今年差少少 37歲 就話人廢
咁樣比 笑話唔笑話呢?

俾人吹到累計身價好高嗰位球王上季陀到曼聯要踢歐霸,今季淨係搶咗一球十二碼

但弱弱一問,紐尼斯踢邊隊架?另外今年世界盃代表咩國家?

引用:
原帖由 番鹼水煲通粉 於 2022-10-2 00:46 發表

紐咩尼斯啊⋯⋯
邊Q個來㗎⋯⋯踢女子隊㗎
係呀,條友無j架,踢緊女子隊

引用:
原帖由 TST-East 於 2022-10-2 00:02 發表

唔知呀, 應該多過曼聯某位 7號垃圾嘅.
唔好拎件廢物嚟比較,簡直侮辱緊紐尼斯。
呢排踢得差,咪認囉,做人切記唔好自貶身價,要比,仍然以夏蘭特做目標

引用:
原帖由 理性中立球迷 於 2022-10-2 01:08 發表

咁樣比 笑話唔笑話呢?
D人妒忌人地靚仔先咁講啫。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 理性中立球迷 於 2022-10-2 01:08 發表

咁樣比 笑話唔笑話呢?
唔踩下人,點顯得自己果個冇咁廢柴呢?
身價反映事實,
007 2500萬
紐乜乜 7500萬

主題標籤 #英超
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]