• 瀏覽: 32,848
  • 回覆: 176
  • 追帖: 4
+7
16叔今趟有備而嚟。。。準備就係唔食早午餐住!留肚食呢一份強勁嘅早午下午茶餐!但係實在16叔笨唔係大胃王,成功挑戰佢機會我諗都幾微啦!
國慶節。。。祖國強盛!香港繁榮!

附件

20221002_135441.jpg(396.6 KB)

20220228_140101.jpg(370.74 KB)

20220228_140847.jpg(276.23 KB)

20220228_140921.jpg(181.23 KB)

20221002_141418.jpg(533.77 KB)

ko咗佢係咪免費㗎

引用:
原帖由 強勁的🐴 於 2022-10-2 14:02 發表
ko咗佢係咪免費㗎
等一陣分餐嚟咗你睇下。。。呢55蚊值唔值得俾佢!

一隻燒鵝

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2022-10-2 14:07 發表

牛肉漢堡

引用:
原帖由 強勁的🐴 於 2022-10-2 14:09 發表

牛肉漢堡
等一陣等一陣遲多五分鐘到就嚟喇!

引用:
原帖由 farm1615 於 2022-10-2 14:07 發表
一隻燒鵝
農,16叔加咗相喇!55蚊安格斯雙層芝士牛肉漢堡包餐!

引用:
原帖由 強勁的🐴 於 2022-10-2 14:09 發表

牛肉漢堡
冇有錯!16叔加咗相喇!安格斯雙層芝士牛肉漢堡餐!

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2022-10-2 14:17 發表

冇有錯!16叔加咗相喇!安格斯雙層芝士牛肉漢堡餐!
好靚抵食

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2022-10-2 14:01 發表
16叔今趟有備而嚟。。。準備就係唔食早餐住!留肚食呢一份強勁嘅早午餐!但係實在16叔笨唔係大胃王,成功挑戰佢機會我諗都幾微啦!
十六叔,係早午下

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2022-10-2 14:07 發表

好想食啊

我下次要空肚12小時,屙晒屎先去挑戰

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2022-10-2 14:01 發表
16叔今趟有備而嚟。。。準備就係唔食早餐住!留肚食呢一份強勁嘅早午餐!但係實在16叔笨唔係大胃王,成功挑戰佢機會我諗都幾微啦!
邊間?

好掂喎

灣仔喜帖街

引用:
我又想食

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]