• 瀏覽: 11,444
  • 回覆: 54
  • 追帖: 1
+11
好似淨係見到人會喺amazon買龍頭但係唔多聽到買星盤

前2年裝修時買過,揀個岩size和正評較多既model 

免郵費都可以諗下

我買過石星盆, 質量唔錯

引用:
原帖由 catcrystal 於 2022-10-3 02:23 發表
我買過石星盆, 質量唔錯
請問是哪個牌子

Kohler 囉:

連運費 萬 3 蚊搞掂!適合樓主身份

引用:
原帖由 Mr.Kabie22 於 2022-10-3 09:06 發表

請問是哪個牌子
呢款
賣家包裝得好好,運到過嚟無穿無爛

附件

Screenshot_20221003-112253_Samsung Internet.jpg(157.4 KB)

Screenshot_20221003-112253_Samsung Internet.jpg

引用:
原帖由 catcrystal 於 2022-10-3 11:25 發表

呢款
賣家包裝得好好,運到過嚟無穿無爛
謝謝你等我留意下先, 請問呢啲質料 同不銹鋼比較有冇什麼不好處

星盤又大又重, 運費好貴, 要計清楚數, 未必平過香港買.

引用:
原帖由 法律領導班子 於 2022-10-3 18:52 發表
三年前 德馬買 九級盤度洗碗石盤 加配色高鵝頸龍頭, 貴氣過 公廁風格龍頭不秀鋼色好多好多。
請問有冇amazon嘅連結

引用:
原帖由 顏金瓶 於 2022-10-3 20:35 發表

唔知香港賣幾錢
淘寶連運費3千有找,平 4 倍!

6年前係德馬買

Ching 我都睇緊星盆 🤣
先睇自己個位尺寸,台上定台下,單定雙盆先。咁可以幫你foul左好多選擇
我未買但係決定要 iDecor 不銹鋼台下雙盆。2千中
石盆係貴d好d。豐儉由人

仲有,上d二手拍賣網搵d display unit,都可能有驚喜。我有搵但係唔岩size。無計

上德馬打Blanxx 個牌子已經有好多results。自己計埋運費睇下岩唔岩。我有上網睇過review話有機會黎到裂左,你要記返條屍比佢先會再換比你,有d煩。🤣

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]