• 瀏覽: 47,182
  • 回覆: 466
  • 追帖: 1
+13
連唱兩首 張惠妹 歌
編曲差極無比
呢d根本節目安排

以 溝渠暢泳 Janees 唱功,
點會自選呢d:聽海/ Bad boy

有三天三夜唔唱

編曲真係差

引用:
原帖由 太大粒 於 2022-10-2 22:25 發表
連唱兩首 張惠妹 歌
編曲差極無比
呢d根本節目安排

有三天三夜唔唱

劇本一早安排 Jasmine 

引用:
原帖由 心中空虛 於 2022-10-2 22:49 發表

面相 一定係佢羊

編到咁都唔知比人靠害定佢自己意思

Chantel唱歌其實都唔算好好
但人氣好高
鏡唱歌又好掂咩?
鏡12子隨時大部份都差過聲夢1同2

歌手最重要係紅館開show有好多人爭住買飛
呢個就係商業
jasmine係實至名歸的

引用:
連唱兩首 張惠妹 歌
編曲差極無比
呢d根本節目安排

有三天三夜唔唱

Jasmine勁好運,第一回合十邊總分緊緊輸好似1%比佢,咁樣比佢out左十邊晉級,
然後過埋第二回合,janees竟然輸連1%都唔夠比佢,基本上Jasmine兩個回合都係險勝,
其實佢地3人勝負只在伯仲之間。

引用:
原帖由 無預警生奸內射@ 於 2022-10-2 22:56 發表

Jasmine勁好運,第一回合十邊總分緊緊輸好似1%比佢,咁樣比佢out左十邊晉級,
然後過埋第二回合,janees竟然輸連1%都唔夠比佢,基本上Jasmine兩個回合都係險勝,
其實係
3個叮噹碼頭各有各優點
聲夢1就好明顯gigi超班
聲夢2其實佢地3個各有特色
不過我比較支持jasmine

引用:
原帖由 無預警生奸內射@ 於 2022-10-2 22:56 發表

TVB 有劇本

Jasmine 成個比賽只係唱廣東歌,可見無線幾優待

如果溝渠擺喺今晚嘅話就會做馬做得好出面所以特登放係再上一集

引用:
原帖由 心中空虛 於 2022-10-2 22:49 發表

其實識聽既,唔會覺得jasmine唱得好…好多選手好過佢。佢聲底本身已經差

引用:
原帖由 心靈投注 於 2022-10-2 22:52 發表
編到咁都唔知比人靠害定佢自己意思
我睇都覺得奇怪,完全平上平落,即係叫架跑車只係行40km 

引用:
連唱兩首 張惠妹 歌
編曲差極無比
呢d根本節目安排

有三天三夜唔唱

絕對同意,冇理由要挑戰張惠妹,好難贏到原唱!

如果將溝渠放今晚唱,結果都一樣

主題標籤 #張惠妹
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]