• 瀏覽: 15,948
  • 回覆: 105
2個級數的球隊對戰 呢場波都可以睇得出曼城認真起來 真係可以半場4球殺死你

曼城呢場都唔算最強陣容 2個正選中堅做左係後備席 我覺得以現時的防轉攻速度去計 曼城應該係現時英超第1的  個波由後場去前場好多時都係一腳波就完成 迪布尼 科頓都可以帶到波 夏蘭特係前場充滿著變化 好遺憾利物浦無簽到佢而係簽鈕尼斯 單係呢3條友已完破曼聯的後防
曼聯方面 將艾歷臣拉到中場中防至防中位置絕對係錯 可能對住弱隊顯露唔到佢問題 但對住曼城真係原型畢露 做唔到有效的防守 咁樣又變番一個問題 得返一個麥湯去守去掃 用卡斯米路去踢正選 艾歷臣同費南迪斯2選1 相信曼聯的中場唔係輸得咁難睇 進攻又係我成日講的問題 辛祖的花拳秀腿......

當然我都相信如果C朗係度 曼聯一樣會輸 但唔係輸得咁難睇囉

有人話不相伯仲喎
小心比人鬧你唔識波

下半場曼聯完勝曼城

引用:
原帖由 ccl80 於 2022-10-2 23:04 發表
下半場曼聯完勝曼城
睇左30年波,好似真係第一次聽到有人劏開計數

上季有阿朗入到波咩?

根本要打防守,多兩個防中單箭頭

唔好講組織力同個人技術,只講埋門一腳已經贏9條街,點比較

朗伯 : 吊!出我就大炒曼城啦

引用:
原帖由 藍斯貝利 於 2022-10-2 23:02 發表
2個級數的球隊對戰 呢場波都可以睇得出曼城認真起來 真係可以半場4球殺死你

曼城呢場都唔算最強陣容 2個正選中堅做左係後備席 我覺得以現時的防轉攻速度去計 曼城應該係現時英超第1的  個波由後場去前場好多時都係一腳波就完成 迪布尼 科頓都可以帶到波 夏蘭特係前場充滿著變化 好遺憾利物浦無簽到佢而係簽鈕尼斯 單係呢3條友已完破曼聯的後防
曼聯方面 將艾歷臣拉到中場中防至防中位置絕對係錯 可能 ...
對住曼城應該出多一個防守中場,卡斯美路踢開大賽,搵佢加費特或者麥湯會好啲,雖然都係會輸,輸得冇咁難睇,比人入6球,真係會對球隊士氣有影響

你有無睇波架?你所謂狂炒只限上半場,下半場係曼聯炒曼城

引用:
原帖由 louie186 於 2022-10-2 23:06 發表

睇左30年波,好似真係第一次聽到有人劏開計數
阿Q精神😂但係佢唔諗吓下半場中後段曼城出隊B隊同曼聯踢,曼聯先入到最尾嗰2球

引用:
原帖由 初學駕駛者 於 2022-10-2 23:12 發表

阿Q精神😂但係佢唔諗吓下半場中後段曼城出隊B隊同曼聯踢,曼聯先入到最尾嗰2球
佢就響你樓上,點都唔認輸

引用:
原帖由 藍斯貝利 於 2022-10-2 23:02 發表

曼聯方面 將艾歷臣拉到中場中防至防中位置絕對係錯 可能 ...
好彩利物浦買唔到夏蘭特,如果唔係場場後備,下半場先岀。

引用:
原帖由 Pok001 於 2022-10-2 23:11 發表
你有無睇波架?你所謂狂炒只限上半場,下半場係曼聯炒曼城
你就真係冇睇波😂淨係睇到數目字。曼城下半場大部份時間hea 踢,驚玩爛咗件玩具咋🤣

引用:
原帖由 hamsomeking 於 2022-10-2 23:08 發表
朗伯 : 吊!出我就大炒曼城啦
小朋友都係咁諗

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]