• 瀏覽: 34,263
  • 回覆: 228
  • 追帖: 5
+9
1. 年輕?(聽教聽話)
2. 貌美?(長用長有)
3. 表現一般?(對Gigi少啲威脅)
4. 其他?

3......

以賽論賽,贏對手編曲

以長遠計,贏個樣

引用:
原帖由 武德鼎 於 2022-10-3 01:42 發表
以賽論賽,贏對手編曲

以長遠計,贏個樣
同意 如果今晚係贏個樣無理由觀眾投票輸大媽5.幾個%

亞軍輸樣

引用:
原帖由 iWork 於 2022-10-3 00:38 發表
1. 年輕?(聽教聽話)
2. 貌美?(長用長有)
3. 表現一般?(對Gigi少啲威脅)
4. 其他?
天份

季軍應該係亞軍
亞軍應該係冠軍
冠軍應該係。。。
算啦。。。。唔好太認真
只係一個節目

今晚贏穩定,同星味,大會早幾集已經講要搵星

年輕啲,樣好少少,對gg威脅無咁大
如果亞軍拎冠軍,一拍埋gg,歌藝贏晒,高下立見。
其實我鐘意Pamela

果個計分方法都係偏私,家庭觀眾投票都佔50%,比重太大,同埋無透明度。現場以 Sabrina 邊彈鋼琴邊唱難度最高,今次佢表現都無失準,輸係果無厘頭計分方法。其實每集佢嘅分數算高。

其實最公平應該係每集分數總和最高嘅就成冠亞季,如果唔係不如一集定生死啦。

冠軍應該係,Sabrina

引用:
原帖由 你老板JohnWong 於 2022-10-3 05:07 發表
冠軍應該係,Sabrina
就今晚表現的確係Sabrina 冠軍。

其實Sabrina, Janees, XIX是但一個攞都冇咁嬲,俾個唱功最差嘅攞真係好能嬲。

Jasmine 如果喺聲1,Chantel 同Yumi都KO佢啦。

引用:
原帖由 sowina 於 2022-10-3 05:14 發表

就今晚表現的確係Sabrina 冠軍。

其實Sabrina, Janees, XIX是但一個攞都冇咁嬲,俾個唱功最差嘅攞真係好能嬲。

Jasmine 如果喺聲1,Chantel 同Yumi都KO佢啦。
事實上如果決賽 Jasmine 跳唱對住Sabrina 跳唱或者XiX唱 cappella 都冇得贏。 唯一可以贏就係對住跳唱比佢更差嘅 Janess。

引用:
原帖由 code116 於 2022-10-3 04:10 發表
果個計分方法都係偏私,家庭觀眾投票都佔50%,比重太大,同埋無透明度。現場以 Sabrina 邊彈鋼琴邊唱難度最高,今次佢表現都無失準,輸係果無厘頭計分方法。其實每集佢嘅分數算高。

其實最公平應該係每集分數總和最高嘅就成冠亞季,如果唔係不如一集定生死啦。
呢個計法舊年已經畀人嘈,估唔到今年原封不動照上。
結果係評判畀最多燈嗰兩個入唔到決賽。

引用:
原帖由 33Chris 於 2022-10-3 06:39 發表

呢個計法舊年已經畀人嘈,估唔到今年原封不動照上。
結果係評判畀最多燈嗰兩個入唔到決賽。
堅攪笑,唱得最勁嗰d入唔到兩強,呢個係咩玩法?

主題標籤 #聲夢傳奇
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]