• 瀏覽: 20,869
  • 回覆: 203
+11
觀眾投票向來三甲不入既佢己經無理由地超越分比佢高兼人氣榜長期頭3位既十邊殺入2強,
最後對細J,15比21,比佢高6分共40%,最終加埋觀眾投票竟然係42.71%比43.28%只係WIN得少少,
即係話大J既觀眾投票由早2個星期前既三甲不入突然變得高過長期人氣榜首既小J三十幾%,
完全都唔合理,最終只能怪佢最後表演唔爭氣,失準兼太賣弄技巧過哂火,
同評判夾得唔好,以致做左數都唔夠冚個分數差

引用:
原帖由 gouki1234 於 2022-10-3 23:58 發表
觀眾投票向來三甲不入既佢己經無理由地超越分比佢高兼人氣榜長期頭3位既十邊殺入2強,
最後對細J,15比21,比佢高6分共40%,最終加埋觀眾投票竟然係42.71%比43.28%,只係WIN得少少,
即係話大J既觀眾投票由早2個星期既三甲不入突然變得高過長期人氣榜首既小J三十幾%,
完全都唔合理,最終只能怪佢最後表演唔爭氣,失準兼太賣弄技巧過哂火,
明眼人都知。
之前宇宙J大軍係到不停洗白。
現在輸左,沒糧餉,沒人反對你了。

引用:
原帖由 estock1234 於 2022-10-4 00:03 發表

明眼人都知。
睇東張,佢比賽完出門口D粉,全部都係大媽,同細J同十邊D粉完全唔同年代

引用:
原帖由 gouki1234 於 2022-10-3 23:58 發表
最後對細J,15比21,比佢高6分共40%,最終加埋觀眾投票竟然係42.71%比43.28%只係WIN得少少,
即係話大J既觀眾投票由早2個星期前既三甲不入突然變得高過長期人氣榜首既小J三十幾%,
十強前個投票榜係遊戲性質,只限香港居民
十強後才叫挑選冠軍,而且開放比全球

票數係溝渠後爆上來

引用:
原帖由 estock1234 於 2022-10-4 00:03 發表

明眼人都知。
比賽已完,係你執念太重啫

引用:
原帖由 gouki1234 於 2022-10-4 00:05 發表

睇東張,佢比賽完出門口D粉,全部都係大媽,同細J同十邊D粉完全唔同年代
其實,十邊同Jasmine都有年齡偏大的fans 在....

引用:
原帖由 gouki1234 於 2022-10-4 00:05 發表

細 J 大部份係男粉 wor😅

引用:
原帖由 kpchg4 於 2022-10-4 00:14 發表

比賽已完,係你執念太重啫
Sorry, it is 擇善固執。
你唔明架啦。
我有哂分析,理句,分析某人好大機會只是利用聲夢。
一班PR 利用 單純 Fans,去幫某人洗白 (沒任何理句下)
某人輸了,班人好似消失哂。
好神奇。

引用:
要造馬洗咩夾評審,比夠觀眾分就得

認同觀點 最摸不着頭腦就是為何人氣可以反超前 就算10強變成5強 其餘5強學員的票數也不可能大比例投向黃洛研 唯一可以合理解釋 是 近日的風向全向黃洛研 使大部分的游離票也轉投到她身上

最終觀眾百分比原來係咁

引用:
原帖由 聲夢支持者 於 2022-10-4 00:21 發表
認同觀點 最摸不着頭腦就是為何人氣可以反超前 就算10強變成5強 其餘5強學員的票數也不可能大比例投向黃洛研 唯一可以合理解釋 是 近日的風向全向黃洛研 使大部分的游離票也轉投到她身上
22 22 21 20

相差好少,觀眾票都係相差唔大

引用:
原帖由 kpchg4 於 2022-10-4 00:21 發表

要造馬洗咩夾評審,比夠觀眾分就得
造觀眾分都要合理,對住個長期人氣榜首無理由一下子最終超前佢50%,咁更明顯,最終賽既質素多三十幾%應該都穩陣,點知佢又唔爭氣

引用:
原帖由 gouki1234 於 2022-10-4 00:23 發表
最終觀眾百分比原來係咁
根源是 "溝渠老鼠" ,如果唔係TVB捧Janees,放棄XIX,
沒可能咁爆,從而引起大陸網民注意(唔討論D票,是否有PR公司幫手吹票)

引用:
原帖由 kpchg4 於 2022-10-4 00:28 發表

22 22 21 20

相差好少,觀眾票都係相差唔大
觀眾票 Janees 贏哂。
Janees 20分,Sabrina/Jasmine 要曾生,樂小組,比埋燈,30分才可超分。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]