• 瀏覽: 7,443
  • 回覆: 23
+2
睇咗鄭伊健嗰套深宵閃避球,劇情一般,我都有流馬尿啦因為我比較感性…但個人覺得最敗筆係粉嶺個場館竟然喺半山??背後仲竟然見到中環…呢個位覺得太假,大家又覺得點?

同場加映...想講宜家平日勁多人入場睇戲,唔知係咪唔好彩啦……睇緊嗰陣有個人勁咳,黑媽媽睇唔到佢有冇戴口罩,可能係自然反射,我覺得好鬼驚,仲形住覺得唔舒服

引用:
原帖由 夜灰核心 於 2022-10-4 20:13 發表
睇咗鄭伊健嗰套深宵閃避球,劇情一般,我都有流馬尿啦因為我比較感性…但個人覺得最敗筆係粉嶺個場館竟然喺半山??背後仲竟然見到中環…呢個位覺得太假,大家又覺得點?

同場加映...想講宜家平日勁多人入場睇戲,唔知係咪唔好彩啦……睇緊嗰陣有個人勁咳,黑媽媽睇唔到佢有冇戴口罩,可能係自然反射,我覺得好鬼驚,仲形住覺得唔舒服
在下直頭情不自禁嗌咗出嚟🤷🏼‍♂️不過唔緊要啦🤷🏼‍♂️成套戲係好睇好有意思嘅🤷🏼‍♂️👍🏼係一套好電影🤷🏼‍♂️👍🏼👍🏼

冇飯氣咁好睇,但我都有喊,HAHA

引用:
原帖由 Aprilleelee 於 2022-10-4 23:35 發表
咁呢套講嘅嘢又唔同🤷🏼‍♂️但係整體嚟講飯氣攻心高幾班🤷🏼‍♂️但係探討嘅問題在下就鍾意呢套多啲🤷🏼‍♂️

我反而覺得故事虛構,粉嶺後面係中環呢個BUG位接受到喎,係班女仔唔夠正啫

講開戲院啲櫈污糟係事實,早排去東涌睇戲,入場見到成張櫈背癡住爆谷,首先唔明啲人係點樣食爆穀食成咁,其次就係原來完場後冇人清潔,要自己開場前用消毒酒精抹!

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2022-10-4 23:51 發表

咁呢套講嘅嘢又唔同🤷🏼‍♂️但係整體嚟講飯氣攻心高幾班🤷🏼‍♂️但係探討嘅問題在下就鍾意呢套多啲🤷🏼‍♂️
票房應該差幾條街....
不過伊健開個唱~~~~可能會爆~~~~

引用:
原帖由 夜灰核心 於 2022-10-4 20:13 發表

戲劇歸戲劇,印象中香港嘅電影或電視劇從來冇硬性規定戲中嘅場景一定要跟足實際環境。

完全留意唔到場館後面係港島,但就覺得伊麵老咗好多囉,導演影到佢頭髮都少,最奇係拍住細佢一截嘅周家怡零違和感﹗
我喺長沙灣睇戲試過早咗入場去廁所,之後見到啲職員點樣清潔,佢哋唔會逐張逐張櫈抹,只係會攞住支消毒噴霧沿住條樓梯噴一次,邊行邊噴,好鬼Hea

引用:
原帖由 橙色手背 於 2022-10-5 21:39 發表
我反而覺得故事虛構,粉嶺後面係中環呢個BUG位接受到喎,係班女仔唔夠正啫

講開戲院啲櫈污糟係事實,早排去東涌睇戲,入場見到成張櫈背癡住爆谷,首先唔明啲人係點樣食爆穀食成咁,其次就係原來完場後冇人清潔,要自己開場前用消毒酒精抹!
有諗過班女仔搵埋COLLAR拍仲好
其實我明去睇戲幾十蚊張飛唔好要求咁多,但唔出街又冇嘢做..
好彩冇乜聽過人講喺戲院入面中招啫

引用:
原帖由 Aprilleelee 於 2022-10-4 23:35 發表
比起飯氣攻心係差啲嘅

引用:
原帖由 Aprilleelee 於 2022-10-5 23:07 發表

票房應該差幾條街....
不過伊健開個唱~~~~可能會爆~~~~
呢個係,鄭伊健都好耐冇開個唱

引用:
原帖由 旺季富有魚 於 2022-10-6 21:45 發表
完全留意唔到場館後面係港島,但就覺得伊麵老咗好多囉,導演影到佢頭髮都少,最奇係拍住細佢一截嘅周家怡零違和感﹗
我喺長沙灣睇戲試過早咗入場去廁所,之後見到啲職員點樣清潔,佢哋唔會逐張逐張櫈抹,只係會攞住支消毒噴霧沿住條樓梯噴一次,邊行邊噴,好鬼Hea
所以睇戲熄晒燈黑媽媽有人除罩咳,周圍啲櫈都有機會播毒係真嘅

引用:
原帖由 旺季富有魚 於 2022-10-6 21:45 發表
X2..長沙灣戲院最污穢..廁所臭到櫈唔乾淨唔怪得50蚊咁平

引用:
原帖由 夜灰核心 於 2022-10-7 15:22 發表

所以睇戲熄晒燈黑媽媽有人除罩咳,周圍啲櫈都有機會播毒係真嘅
食得鹹魚抵得喝,你出得去睇戲就唔好咁驚青啦,唯有帶實個口罩囉

鄭伊健真係越老越醜樣。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]