• 瀏覽: 6,430
  • 回覆: 15
熱刺呢三個名氣不小既前鋒, 面對清道伕長谷部誠一籌莫展, 基本上長谷部誠在法蘭克福已處於半退休狀態, 長期後備只有間唔中上陣打最後十零廿分鐘 (佢未退役續約多一年只是為了未來擔任球會教練工作), 但今場歐聯踢足全場, 包晒D波又快過呢三人殺波清波, 全場孫興民只有兩次鬆容射門卻自己射唔中龍, 其餘兩人不提也罷,  基本上三人都無啖好食.

有時名氣大又踢英超唔一定在歐洲賽就勁架.

引用:
原帖由 Dialanwok 於 2022-10-5 05:13 發表
熱刺呢三個名氣不少既前鋒, 面對長谷部誠一籌莫展, 基本上長谷部誠在法蘭克福已處於半退休狀態, 長期後備只有間唔中上陣打最後十零廿分鐘, 但今場歐聯踢足全場, 包晒D波又快過呢三人殺波清波, 全場孫興民只有兩次鬆容射門卻自己射唔中龍, 其餘兩人不提也罷,  基本上三人都無啖好食.

熱刺根本唔會勁,同場一齊出孫興文同李察利臣踢正選,呢個踢法已經最錯既選擇

引用:
原帖由 Dialanwok 於 2022-10-5 05:13 發表
熱刺呢三個名氣不小既前鋒, 面對清道伕長谷部誠一籌莫展, 基本上長谷部誠在法蘭克福已處於半退休狀態, 長期後備只有間唔中上陣打最後十零廿分鐘 (佢未退役續約多一年只是為了未來擔任球會教練工作), 但今場歐聯踢足全場, 包晒D波又快過呢三人殺波清波, 全場孫興民只有兩次鬆容射門卻自己射唔中龍, 其餘兩人不提也罷,  基本上三人都無啖好食.

又唔可以咁講,簡尼同巴西佬就話,老孫當年德甲都sharp醒,並唔係踢唔掂先去英超

濕地已經轉為爛地

老孫同李察利臣一齊踢, 好似壓低左老孫表現

熱刺班球員揾個艾馬遜落場等如10人應戰,艾馬遜技術差傳球又失準祗會拖低球隊表現。

盧卡斯係咪傷左?

佢救過熱刺唔少次,估唔到宜家踢都無得踢

跟本吾應該買列查利臣,而係買添姆雲拿做輪換

列查利臣加入後,孫似乎被邊緣了。

引用:
原帖由 ML99 於 2022-10-5 12:34 發表
列查利臣加入後,孫似乎被邊緣了。
干地買入李察利臣係刻意改善熱刺既進攻點,但係熱刺班主財力太少,只可以暫時將孫興文位置改動去左路,呢個改位令孫興文既弱點完全暴露,其實正選位置,李察利臣同孫興文只可以活得一個,在於之後干地點去取捨,再唔改變,熱刺只會越踢越差

引用:
原帖由 nokia1234 於 2022-10-5 05:18 發表

熱刺根本唔會勁,同場一齊出孫興文同李察利臣踢正選,呢個踢法已經最錯既選擇
啱!簡尼、老孫 … 只可以搭個丹麥大力臣
而絕對唔係呢個巴西龍虎舞獅你擦你神

引用:
原帖由 Matt1221 於 2022-10-5 12:55 發表

龍虎舞師。其實佢都夾到熱剌。同哈利簡一樣 都係毛手毛腳

引用:
原帖由 Matt1221 於 2022-10-5 12:55 發表

我覺得干地為了大局,會選擇孫興文列入後備,下半場作為更換正選前鋒之用

系因為長期出11人冇態,用到殘

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]