• 瀏覽: 63,101
  • 回覆: 12
+5
最近用ShopBack果陣望到邀請好友有現金回贈,有冇人有興趣一齊玩?

引用:
原帖由 姐姐不要 於 2022-10-5 11:37 發表
最近用ShopBack果陣望到邀請好友有現金回贈,有冇人有興趣一齊玩?
點解我8月尾買完嘢啲回贈仲係審核中?

可能係佢哋果邊track數要啲時間?不過我見我筆數雖然審批緊,但係現金回贈果到已經有show到拎到錢

引用:
原帖由 姐姐不要 於 2022-10-5 11:37 發表
我有見到呀,但係唔明佢個玩法到底係點

有!一齊用一齊賺,我已經叫咗6個朋友 JOIN,回咗$180去我 ACCT啦!

Download 咗個APP後入我個Code 你同我都可以有$30回贈
邀請碼:6qc3Ut

不過個淘寶就唔係好啱洗,好少選擇,唔係平時用開嘅淘寶囉。

我都想知,係唔係即係$30係正常有,如果10月內每個 Referral 再 Extra $20呢?

已裝,經佢買過iHerb同Adidas,反而等緊幾時有旅遊優惠Promotion 好想飛。
買下買下,少數怕長計,咁計落都回得唔錯,我都有介紹俾朋友。

我都有介紹朋友用,賺咗$180 ,不過好似話你自己要買過嘢先會將啲錢入返落你個Account

引用:
原帖由 苦不堪言怪少女 於 2022-10-6 09:38 發表
我都想知,係唔係即係$30係正常有,如果10月內每個 Referral 再 Extra $20呢?
我見ShopBack個表係咁寫嘅
邀請朋友嘅話,朋友用咗你個碼+註冊+完成 $120訂單,我哋自己就會拎到 $40,再邀多一個就會拎到total $80
至於受邀果個就會係拎到 $30
再完成個挑戰任務就可以拎多 $20,應該係咁

引用:
原帖由 姐姐不要 於 2022-10-6 13:02 發表

我見ShopBack個表係咁寫嘅
邀請朋友嘅話,朋友用咗你個碼+註冊+完成 $120訂單,我哋自己就會拎到 $40,再邀多一個就會拎到total $80
至於受邀果個就會係拎到 $30
再完成個挑戰任務就可以拎多 $20,應該係咁
原來係咁,但係果個挑戰任務係要做啲咩架?

引用:
原帖由 vita2022 於 2022-10-6 15:46 發表

原來係咁,但係果個挑戰任務係要做啲咩架?
好似係10月尾之前,受邀人完成ShopBack註冊同消費滿 $120,再入埋銀行資料,邀人果個就可以拎到果 $20挑戰任務回贈

話時話我今日用ShopBack果陣見到,去填問券就可以拎現金回贈

正呀

玩左shopback差唔多一個月, 
依家次次買野之前都開左shopback先睇下有冇回贈
都預左佢要兩個月度先批到, 等緊下個月係咪真係可以第1次拎錢cash out

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]