• 瀏覽: 40,730
  • 回覆: 223
  • 追帖: 4
+19
尼間店已經開咗好耐,主力做學生、街坊同的士司機生意。由一位婆婆擔旗。
環境一般過一般,但就係有返屋企食飯感覺。返到屋企老母煮咗乜就食乜,味道可以。

去到問婆婆有冇野食,佢話有,有乜乜乜,再睇下其他人食緊乜,叫咗三樣嘢,婆婆就會去加餸,多謝$19皮。

學生仲平啲,其實食阿婆三餸飯有益過漢堡包、薯條啦!

開餐。豬手好香南乳味,雞翼都好食。

就係一個平常、便宜、唔重味嘅三餸飯。支持婆婆繼續做,街坊食到又平又靚飯餸。
多謝收睇。

引用:
原帖由 dtw 於 6-10-2022 12:26 發表
尼間店已經開咗好耐,主力做學生、街坊同的士司機生意。由一位婆婆擔旗。
環境一般過一般,但就係有返屋企食飯感覺。返到屋企老母煮咗乜就食乜,味道可以。

去到問婆婆有冇野食,佢話有,有乜乜乜,再睇下其他人食緊乜,叫咗三樣嘢,婆婆就會去加餸,多謝$19皮。

抵食

超平啊👍

引用:
原帖由 dtw 於 2022-10-6 12:26 發表

婆婆愛💕🍚👍🏻

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2022-10-6 12:46 發表

婆婆愛💕🍚👍🏻
分量同味道都可以。價錢無得頂

引用:
原帖由 dtw 於 2022-10-6 12:47 發表

分量同味道都可以。價錢無得頂
婆婆派福利,益街坊😊

支持,婆婆

引用:
原帖由 dtw 於 2022-10-6 12:26 發表

19蚊,真係好薄利!😋

邊區?😋

學生優惠16蚊,等於20幾年前我學校飯堂嘅價錢!

真係好抵食, 出面要兩餸飯都唔止 $19 蚊!

d哥,喺邊區?

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2022-10-6 13:12 發表
邊區?😋
觀塘

引用:
原帖由 揸波龍爪手 於 2022-10-6 13:16 發表
d哥,喺邊區?
觀塘

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]