• 瀏覽: 3,561
  • 回覆: 28
  • 追帖: 1
+10
今日做完家務四點幾坐丁丁出中環.懶得行就一野踩上自動痕淫電梯上到半山唔係左就右.就轉左喇去到個上下層天橋位好似好多文靑去打卡.落去睇睇今日懶得上山一路行返落香港站坐東涌線出九龍.去到奧運站望出車窗見隻大旦旦.心血來潮就係奧運站落追旦.一路行條天橋隻旦旦仲係度招手附近入個芝士旦糕.行過歡迎決定入支NZ Marlborough Sauvignon Blanc 睇個描述好吸引.加埋白酒有13.5%唔多見比$拎走.多謝正府.六點喇趕緊腳步出海濱長廊.旦旦不見了.活在當下.可以欣賞下晚霞都唔錯.SoRelaxing飲到啤啤夫行返出南昌公園

半山景點

引用:
原帖由 kwma 於 2022-10-15 20:48 發表
今日做完家務四點幾坐丁丁出中環.懶得行就一野踩上自動痕淫電梯上到半山唔係左就右.就轉左喇去到個上下層天橋位好似好多文靑去打卡.落去睇睇今日懶得上山一路行返落香港站坐東涌線出九龍.去到奧運站望出車窗見隻大旦旦.心血來潮就係奧運站落追旦.一路行條天橋隻旦旦仲係度招手附近入個芝士旦糕.行過歡迎決定入支NZ Marlborough Sauvi ...
下午茶吃件芝士餅,一杯咖啡。一樂也!

引用:
原帖由 A1000 於 2022-10-15 20:52 發表

下午茶吃件芝士餅,一杯咖啡。一樂也!
我就貪心少少、學李白加長相思

睇國家地理雜誌D人都好高智商

引用:
原帖由 bi11 於 2022-10-15 21:19 發表
睇國家地理雜誌D人都好高智商
呢個睇左三十年好過野一周刊.基本上英文有d基礎就得.深d嘅字姑姑 translate實冇托手踭

引用:
原帖由 kwma 於 2022-10-15 21:25 發表

呢個睇左三十年好過野一周刊.基本上英文有d基礎就得.深d嘅字姑姑 translate實冇托手踭
30年功力點會姑姑呢 你謙虛啫

引用:
原帖由 kwma 於 2022-10-15 21:18 發表

我就貪心少少、學李白加長相思
長相思?

引用:
原帖由 A1000 於 2022-10-15 22:27 發表

長相思?
sauvignon blanc

引用:
原帖由 bi11 於 2022-10-15 21:29 發表

30年功力點會姑姑呢 你謙虛啫
大自然深不可測.好此道者永遠有進步空間

引用:
原帖由 kwma 於 2022-10-15 20:48 發表
今日做完家務四點幾坐丁丁出中環.懶得行就一野踩上自動痕淫電梯上到半山唔係左就右.就轉左喇去到個上下層天橋位好似好多文靑去打卡.落去睇睇今日懶得上山一路行返落香港站坐東涌線出九龍.去到奧運站望出車窗見隻大旦旦.心血來潮就係奧運站落追旦.一路行條天橋隻旦旦仲係度招手附近入個芝士旦糕.行過歡迎決定入支NZ Marlborough Sauvi ...
13.5度。。。16叔飲一支750毫升就已經可以瞓覺喇!

引用:
原帖由 kwma 於 2022-10-15 22:38 發表

sauvignon blanc
咁識嘆?

引用:
嚟南昌唔call我,我陪你飲嘛

未見過師兄出帖,支持下先😊

引用:
原帖由 kwma 於 15-10-2022 20:48 發表
cheese cake white wine good pairing

引用:
原帖由 A1000 於 2022-10-15 22:48 發表

咁識嘆?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]