• 瀏覽: 7,580
  • 回覆: 23
雖然賽程對利物浦不公,雖然阿仙奴整傷利物浦幾個主力,不過往績上利物浦都係食住曼城

而且季初社區盾已經利物浦大炒3比1,周中歐聯又大炒格流振士氣,沙拿復甦,費明奴越射越有,祖達無私奉獻,加上主場之利,今場仍然可以睇高一線,除非曼城好似阿仙奴咁用卑鄙手段,否則利物浦sure win

當大家決心貫徹自己的正義時
自傷殘殺是必然的下場....
這就叫做本末倒置?
其他18隊都想利贏到曼城 但係你有冇咁嘅實力先

引用:
原帖由 天生夜筍盤 於 2022-10-16 19:46 發表
其他18隊都想利贏到曼城 但係你有冇咁嘅實力先
今季利物浦已經贏過曼城,再講曼聯贏完利物浦同阿仙奴,論實力係贏到曼城,不過佢要同巿光榮送分俾曼城

假利引抽死開啲

VVD零封haaland

好醜陋

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2022-10-16 19:40 發表
雖然賽程對利物浦不公,雖然阿仙奴整傷利物浦幾個主力,不過往績上利物浦都係食住曼城

而且季初社區盾已經利物浦大炒3比1,周中歐聯又大炒格流振士氣,沙拿復甦,費明奴越射越有,祖達無私奉獻,加上主場之利,今場仍然可以睇高一線,除非曼城好似阿仙奴咁用卑鄙手段,否則利物浦sure win
good idea

沙拿goal

Salah scored.

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2022-10-16 19:40 發表

如何限制夏蘭特

附件

780711FA-EAE8-44EA-BC7B-4DE8E9201816.jpeg(297.04 KB)

樓主想燈但又燈唔到

引用:
原帖由 齊格 於 2022-10-17 01:28 發表
樓主想燈但又燈唔到
從來冇燈過喎,利物浦好波

利 主場 近 28 對 曼城 17 W 9 和 2 負 ( 計埋今場 ) , W 好正常啦 ,唔通要驚訝到發現新大陸咁 !?

引用:

恭喜樓主!贏左!雖然只是1:0,但足以打破曼城不敗身,兼今季以來,對陣曼城兩次都贏波,足以可以威返次!要不是沙拿未恢復狀態兼紐尼斯「敗家」,利物浦唔止贏一球咁少

燈到正啦你。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]