• 瀏覽: 51,918
  • 回覆: 135
  • 追帖: 1
有冇人仍然考慮緊去唔去日本?
想11月中去仙台,睇過國泰仍然有機票,雖然貴小小,但仍然可以接受,只係擔心疲情,如果真係在日本中招,都唔知點處理好!

唔擔心疫情,買好d既旅保就得! 而家係航班不足又好貴,一係搏坐簾航

無,已經俾咗錢報團 12 月去北海道, 中咗招等於輕感冒, 有勿好驚?

引用:
原帖由 IPOMan 於 2022-10-16 22:39 發表
無,已經俾咗錢報團 12 月去北海道, 中咗招等於輕感冒, 有勿好驚?
我都有咁諗,所以好想去。

引用:
原帖由 ONKYO808 於 2022-10-16 20:32 發表
想11月中去仙台,睇過國泰仍然有機票,雖然貴小小,但仍然可以接受,只係擔心疲情,如果真係在日本中招,都唔知點處理好!
做咩要諗自己中🍌
講真就算留喺香港都有機會中
只係做好自己,盡做
申利: 今個星期六去東京😅

只係考慮緊機票價錢,同去幾多次啫

引用:
原帖由 annachow06 於 2022-10-16 22:09 發表
唔擔心疫情,買好d既旅保就得! 而家係航班不足又好貴,一係搏坐簾航
依嫁去旅行除左買保險,我仲要開通smt嘅漫遊數據卡
確保到埗後一定用到,可隨時show打針記錄影,咁先唔怕影響入境

提示: 違規內容已被屏蔽
驚就唔好去,去就唔好驚
又要驚又要去,一定中

又擔又驚!點解急住去?

引用:
原帖由 DA-MIAN 於 2022-10-17 12:42 發表

依嫁去旅行除左買保險,我仲要開通smt嘅漫遊數據卡
確保到埗後一定用到,可隨時show打針記錄影,咁先唔怕影響入境
買張自由鳥都得啦…機場一定有wifi,再唔係去鴨記買左3既一插即用日本卡都得,使鬼漫遊咁貴咩

買咗機票先諗去唔去!考慮通常討論完、俾晒行程,最終都唔會出去

引用:
原帖由 ONKYO808 於 2022-10-16 20:32 發表
喺囉,其實好多人都唔知,在外地中了招咁點?

提示: 違規內容已被屏蔽
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]