• 瀏覽: 15,879
  • 回覆: 167
+3
坦克票樹立軍威,對違反要求既球員作出處罰無可口非,但c朗係曼聯傳奇,係曼聯7號,曼聯既7號係球隊既靈魂,c朗係曼聯係英超年代第一個金球獎得主,生涯入左700球,係史上第一球王,上年靠一己之力拯救曼聯於水火之中。如果真係要係c朗同坦克之中二揀一,我會選擇c朗放棄坦克。只有死亡才可將曼迷與c朗分開!

ON9
碧咸夠傳奇7號啦, 專業態度完全無問題, 三冠王功臣呀
咁都要比人飛靴, 憑乜野呢件7號有特權呀?

當然支持朗伯
朗伯唔係度, 以後邊有笑料

引用:
原帖由 Santoni 於 2022-10-22 19:22 發表
當然支持朗伯
朗伯唔係度, 以後邊有笑料
X2 
牙朗走人嘅話就無笑話睇

只有死亡才可將曼迷與c朗分開

2010~2018 這九年, 曼迷死哂未?

引用:
原帖由 Santoni 於 2022-10-23 02:39 發表

曼迷愛C朗真係愛到要生要死嘅程度? 好懷疑PokGuy哥真係有精神病! 睇怕仲嚴重到無得醫添

引用:
原帖由 細菌人一路發 於 2022-10-22 20:40 發表

X2 
牙朗走人嘅話就無笑話睇
x100
朗伯可以令曼聯死多2錢,作為英超19隊球迷,真係唔想曼聯有希望

支持朗哥

交由太上皇裁決!

引用:
原帖由 itemwah2 於 2022-10-22 20:43 發表
轉載:

情況就如,一個老闆請同事食自助餐。但沒有叫經理去。到自助餐餘5分鐘後就收鋪。老闆才叫經理去食自助餐。經理見得5分鐘食。點食呢。
咪直接走人回家食飯。
c朗控制唔到情緒是不對。
但呢個光頭佬明顯利用c朗做標把。
去控制其他人。對一個傳奇人物。
沒有必要玩佢。
個人覺得絕對系光頭自私為自己
有心玩c朗。

C700上億球迷,如果有一兩個瘋狂者向坦克報服也是可怕
咁,其他在場等食果D同事,老板連最後果5分鐘都冇叫佢地食,依D同事咪要拉大隊返屋企?

引用:
原帖由 Santoni 於 2022-10-23 02:39 發表

死到八八九九

引用:
原帖由 Pok001 於 2022-10-22 18:59 發表
坦克票樹立軍威,對違反要求既球員作出處罰無可口非,但c朗係曼聯傳奇,係曼聯7號,曼聯既7號係球隊既靈魂,c朗係曼聯係英超年代第一個金球獎得主,生涯入左700球,係史上第一球王,上年靠一己之力拯救曼聯於水火之中。如果真係要係c朗同坦克之中二揀一,我會選擇c朗放棄坦克。只有死亡才可將曼迷與c朗分開!
支持坦克掃走C朗!💪

支持牙朗場埸正選,但繼續做007!

引用:
原帖由 hkjohnkam 於 2022-10-23 09:13 發表

咁,其他在場等食果D同事,老板連最後果5分鐘都冇叫佢地食,依D同事咪要拉大隊返屋企?
牙朗死忠當睇唔到

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]