• 瀏覽: 62,982
  • 回覆: 37
  • 追帖: 3
+4
大快活加左價,D野仲差過之前,千奇唔好去。

買鞋,四對五折。三對七折。兩對八折。

萬寧AHC做緊第二件半價,買咗2支洗面霜,$133.5送20蚊coupon×4張。
coupon無限幾多錢用。

有無人同我share,我已經買了,我係葵芳區。

附件

IMG_20221107_143945.jpg(263.48 KB)

引用:
原帖由 黑色死亡 於 2022-11-7 10:24 發表

乜依啲嘢唔係都要買返一段時間先畀cut嘅咩?
唔洗架,Blue果隻係買完到時都cut得
我其實都係貪佢張coupon先去買

引用:
原帖由 Bonechan 於 2022-11-7 12:38 發表
有冇自助餐?
最近見Angel&Devil有個新推出嘅德國西班牙自助午餐,依家去食好似有82折

引用:
原帖由 入廁所禁緊急制 於 2022-10-26 13:09 發表
早幾日見到log XX好似話用消費券買滿1000有現金券送,唔知做到幾時
佢啲嘢特別貴過人,之前買過支蘆薈要$168/支,諗住用哂買多支 ,之後喺網上見$108/支(買兩支仲有85折),即刻衝去買

有呀
很像搬了在葵芳log on 3-7時很像有American 卡申請,申請後有100元log on coupon 
有卡後再用卡消費1次,比多400元log on 券你

麥記用app買啲幾抵食

用enjoy 咭,賺yuu 積分,可換食物,算有用嘛?!

我都想知

我都想知道有啲咩優惠同埋着數啊@

7-11,今日77折

引用:
原帖由 666.lucifer 於 2022-11-7 12:44 發表
大快活加左價,D野仲差過之前,千奇唔好去。
唔會再去

引用:
原帖由 cm923 於 2022-11-8 10:46 發表

唔會再去
做得好。

最近 mini 有個車展x露營市集, 頭50名去市集有100蚊現金券, 有車匙仲可以多$30 starbucks 咖啡券, 上星期有成功拎到, 係荃灣愉景新城個邊車行, 順路去睇下都幾好玩, 地方乾淨又舒服咁

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]