• 瀏覽: 21,123
  • 回覆: 14
某達人又可能發癲鬧佢,
緊係買蝦仔都唔買流四啦~

引用:
原帖由 哈囉原始的菠菜 於 2022-10-30 21:19 發表
某達人又可能發癲鬧佢,
蝦仔唔錯呀做工一流

AA+  

附件

AA+..jpg(14.71 KB)

引用:
原帖由 哈囉原始的菠菜 於 2022-10-30 21:19 發表
某達人又可能發癲鬧佢,
蝦仔代表乜嘢?

引用:
原帖由 PrincipalK 於 2022-10-31 22:40 發表

蝦仔代表乜嘢?
蝦仔性價比高 質素唔錯 不過啲人話佢抄勞力士款 其實所有錶都係左抄右抄 只不過你抄人哋先 人哋又抄你 你又畀人抄 跟住又話人哋抄你

如果假錶做工和時差有99%相似,我一定買假錶。

肉眼好難分到

引用:
原帖由 十大惡人 於 2022-11-1 08:13 發表
如果假錶做工和時差有99%相似,我一定買假錶。
好過食骨比炒價交智商稅

除非一對一去比,單憑手上戴住係地鐵扶手,茶餐廳睇下係分唔到

望落去真係好難分,上手一定分到!

引用:
原帖由 Kaokao 於 2022-10-30 19:45 發表

https://youtu.be/aooKoXfisj0
️大家小心又有一間IG買假錶呃錢嘅IGshop “@beswachhongkong” WhatsApp 6997xxxx 收錢後,問發貨單,完全失蹤仲會封鎖你個IG Account,千萬不要上當, 大家諗吓有咩方法舉報佢或者封鎖佢嘅Tap & Go轉數快戶口,等佢唔好再呃人

引用:
原帖由 susannachang20 於 2024-5-11 20:12 發表

️大家小心又有一間IG買假錶呃錢嘅IGshop “@beswachhongkong” WhatsApp 6997xxxx 收錢後,問發貨單,完全失蹤仲會封鎖你個IG Account,千萬不要上當, 大家諗吓有咩方法舉報佢或者封鎖佢嘅Tap & Go轉數快戶口,等佢唔好再呃人
即係明知係假錶都(買) 俾人呃錢??

引用:
原帖由 鈣C寶 於 2024-5-11 21:27 發表

即係明知係假錶都(買) 俾人呃錢??
虛榮這樣東西任何人都會愚蠢

易時睇都on9