• 瀏覽: 1,810
  • 回覆: 18
引用:
原帖由 香港啊香港啊 於 2022-11-5 03:19 發表
https://www.youtube.com/watch?v=W3hTzNnhcV8
https://www.youtube.com/watch?v=RYXgaCrw-v4
即係咩呀?

引用:
原帖由 溫柔結實的電視 於 2022-11-5 16:01 發表

即係咩呀?
你自己估下啦。

引用:
原帖由 香港啊香港啊 於 2022-11-5 16:39 發表

你自己估下啦。
估吓諗吓

引用:
原帖由 溫柔結實的電視 於 2022-11-5 17:02 發表

估吓諗吓
其實呢個YouTuber 講嘢幾公正嚴明。

引用:
原帖由 香港啊香港啊 於 2022-11-5 18:39 發表

其實呢個YouTuber 講嘢幾公正嚴明。
今屆港姐呀嘛,我睇到有一個post話佢老竇30年前家暴,所以佢分開。

引用:
原帖由 溫柔結實的電視 於 2022-11-5 18:42 發表

今屆港姐呀嘛,我睇到有一個post話佢老竇30年前家暴,所以佢分開。
呢個女仔一當選就搵父母做新聞,做咗個半月東方頭條新聞,見到林愷鈴下周有新劇出街,琴日又搵阿媽出來爆料自己屋企嘢嚟講,今日又搵明星爸爸扮回應,博出位,搶林愷鈴風頭。

引用:
原帖由 香港啊香港啊 於 2022-11-5 19:04 發表

呢個女仔一當選就搵父母做新聞,做咗個半月東方頭條新聞,見到林愷鈴下周有新劇出街,琴日又搵阿媽出來爆料自己屋企嘢嚟講,今日又搵明星爸爸扮回應,博出位,搶林愷鈴風頭。
原來壇嘢佢搞㗎

引用:
原帖由 溫柔結實的電視 於 2022-11-5 19:06 發表

原來壇嘢佢搞㗎
係也,咩好姐妹爆佢料欠50萬卡數靠港姐奬金填氹比東方娛記知上C1頭條,佢又扮回應叫人收手,咪又係佢自制新聞,博人關注佢。

引用:
原帖由 香港啊香港啊 於 2022-11-5 19:28 發表

係也,咩好姐妹爆佢料欠50萬卡數靠港姐奬金填氹比東方娛記知上C1頭條,佢又扮回應叫人收手,咪又係佢自制新聞,博人關注佢。
睇過啲報道話欠50萬卡數,當時唔知佢真定假

引用:
原帖由 溫柔結實的電視 於 2022-11-5 19:35 發表

睇過啲報道話欠50萬卡數,當時唔知佢真定假
梗係假到唔恨啦,係呢個女仔串通東方日報班五毛娛妓做C1娛樂頭條,想借機拉Fans咋嘛,信係真一成嘅香港人都搬入青山住啦。
不過九成香港人都住係青山。

引用:
原帖由 香港啊香港啊 於 2022-11-5 19:41 發表

梗係假到唔恨啦,係呢個女仔串通東方日報班五毛娛妓做C1娛樂頭條,想借機拉Fans咋嘛,信係真一成嘅香港人都搬入青山住啦。
不過九成香港人都住係青山。
唔係嗰啲嘢又作出嚟,搞到好亂。

引用:
原帖由 溫柔結實的電視 於 2022-11-5 19:45 發表

唔係嗰啲嘢又作出嚟,搞到好亂。
佢做咗港姐冠軍之後所有負面、正面新聞係呢個女仔老作出嚟,等多啲見報率。

引用:
原帖由 香港啊香港啊 於 2022-11-5 19:48 發表

佢做咗港姐冠軍之後所有負面、正面新聞係呢個女仔老作出嚟,等多啲見報率。
好多新聞,佢自己搞出嚟咋?

引用:
原帖由 溫柔結實的電視 於 2022-11-5 19:49 發表

好多新聞,佢自己搞出嚟咋?
係也

主題標籤 #林愷鈴
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]