• 瀏覽: 7,760
  • 回覆: 11
  • 追帖: 2
請問報價衣櫃2400尺,到頂,普通裝修店,沒有design, 沒有實物效果圖。用E0生態板,是否個價都ok?

引用:
原帖由 ivan104 於 2022-11-5 13:17 發表
請問報價衣櫃2400尺,到頂,普通裝修店,沒有design, 沒有實物效果圖。用E0生態板,是否個價都ok?
貨比三家

引用:
原帖由 ivan104 於 2022-11-5 13:17 發表
我上年做到頂1299/呎(高度9呎內,8呎內再平D,深度2呎內),另外每個櫃桶要加180,每個手柄69蚊,有2D圖確認尺寸,我叫設計師唔使出3D圖,因為我自己畫左

上年都要2400/尺啦

引用:
原帖由 yongxinya 於 2022-11-7 03:22 發表
上年都要2400/尺啦
我1299/呎就係上年價錢

引用:
原帖由 lhcdims 於 2022-11-7 10:32 發表

我1299/呎就係上年價錢
手工可以嗎?可以PM嗎?

引用:
原帖由 HC67 於 2022-11-8 14:17 發表

手工可以嗎?可以PM嗎?
我淘寶搜索:香港裝修,格價自己搵的,黎的部分師傅可以,後生個D靚仔小工就嘛嘛,似係黎運吉!

我早幾個月都係$1200 呎,但貨比三家好。有啲櫃型係平但成張單計落差不多

搵多兩家比較

我廠直銷木𠾖傢俬來香港 唔使被人食一大浸

梗係有張圖 咩都清清楚楚先比錢架麻

6978 5663 WTSAPP

搵多幾間公司報價

荃灣有間報生態板 $1680/呎, 話截單前優惠, 我有朋友早幾個月同他訂造, 收他 $1800/呎

不同板,不同價, 要同一板材才能比較價錢?

太子都有間報 $1680, 但當時唔識問是用什麼板.... 有好多板材, 大芯板/細芯板/纖維板/夾板......

SSPO 好多報 $1800/呎, 真係要問清楚, 價錢是用什麼板, 你都知, 一分錢一分貨架啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]