• 瀏覽: 17,897
  • 回覆: 84
  • 追帖: 1
最佳男主角先原創者

https://youtu.be/iyVv_aXL3nE

呢條仆* 魔鬼 智商有幾高都冇用啦殺自己老豆老母仲要分屍, 鬼唔望喺監獄俾人輪姦致死 惡有惡報, 你個仆*不得好死

引用:
原帖由 內向年輕的甘草 於 2022-11-14 17:09 發表
呢條仆* 魔鬼 智商有幾高都冇用啦殺自己老豆老母仲要分屍, 鬼唔望喺監獄俾人輪姦致死 惡有惡報, 你個仆*不得好死
你認為高智商會做出呢種行為呢? 高智商嘅人睇到前因後果  高智商就唔會爆響口 , 呢個擺明錯誤判斷高智商

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2022-11-14 17:11 發表

你認為高智商會做出呢種行為呢? 高智商嘅人睇到前因後果  高智商就唔會爆響口 , 呢個擺明錯誤判斷高智商
世上好多人都係IQ高,EQ低,相反EQ高唔代表IQ低

引用:
原帖由 無盡奔放的賤嘴 於 2022-11-14 18:17 發表

世上好多人都係IQ高,EQ低,相反EQ高唔代表IQ低
iq同eq係兩個運作喎,  殺人已經唔見得iq高啦, 睇下用乜嘢方式去殺, 手段咁低裝 iq高極有限

EQ 重要過IQ ,我寧願做個好人,好過諗方法害人

正pk

引用:
原帖由 jasonlam 於 2022-11-14 18:25 發表
EQ 重要過IQ ,我寧願做個好人,好過諗方法害人
好多古惑仔靠eq  EQ等於古惑

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2022-11-14 18:19 發表

iq同eq係兩個運作喎,  殺人已經唔見得iq高啦, 睇下用乜嘢方式去殺, 手段咁低裝 iq高極有限
Del, 浪費時間

引用:
原帖由 無盡奔放的賤嘴 於 2022-11-14 19:17 發表

IQ高與低唔係你同我去判斷,殺人犯的思維更加無從判斷,講返電影,呢單案話題性本來就已經足以同林過雲,屯門色魔案平起平坐或已超越,單係聽到個名已經會有人想入場睇,票房差極都唔會同過往年代粗制濫造的電影相比
唔係你判斷啫, 唔好代表我呀

引用:
原帖由 內向年輕的甘草 於 2022-11-14 17:09 發表
唔關事
智商低到好似小學生
一樣可以好邪惡架

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2022-11-14 15:01 發表
最佳男主角先原創者

https://youtu.be/iyVv_aXL3nE
咁就要喺赤柱坐一世

周x 亮條仆街真係高智商就唔會白痴到拍片尋人去掩飾啦,仲要係一啲演技都冇我就是當初看到條片在香討留言指他是真兇其中一份子!當日好多ching 都估中,佢高智商咁我地係乜?

FQ低

引用:
原帖由 tkkay623MK2 於 2022-11-14 19:43 發表
周x 亮條仆街真係高智商就唔會白痴到拍片尋人去掩飾啦,仲要係一啲演技都冇我就是當初看到條片在香討留言指他是真兇其中一份子!當日好多ching 都估中,佢高智商咁我地係乜?
同個月 好似大埔又有一單斬父甩頭

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]